reklama
kamila1982
Fanka BB :)
Te lateksowe sa drogie ale dla mnie wazniejsze czy sa tego warte? Czyli dalej nic nie wiem
A tu lozeczko nasze, czekamy na dostawe
Wooden Baby Cot Bed Sleeping Room Lasse nature 120x60 with XXL drawer LCP Kids | eBay
Wooden Baby Cot Bed Sleeping Room Lasse nature 120x60 with XXL drawer LCP Kids | eBay
Te lateksowe sa drogie ale dla mnie wazniejsze czy sa tego warte? Czyli dalej nic nie wiem
Śliczne i fajnie że z szufladą
malinka89
Dodatkowo kupiłam wanienkę, rożek z usztywnieniem, przewijak, pościel - na zdjęciu dwie zapasowe, baldachim, ochraniacz na lozeczko, materac, wózek i fotelik
Jeśli chodzi o materac to jednak kupiłam lateksowo piankowy. Byłam pewna i zdecydowana na kokos gryka, ale gdy pomacalam to nie mogłam go wziąć...
Fotelik wzięłam Maxi Cosi cabrio fix
Tak więc mam 99% wyprawki i jestem przeszczesliwa, piękne zakończenie dnia :-)
Jeszcze tylko muszę kupić kosmetyki do kąpieli, laktator, max jeszcze z 1 stanik, cuski, waciki i gaziki i mam całą wyprawkę cuuuudowne uczucie, za tydzień spakuje torby do szpitala, w między czasie pranko i już
Jeśli chodzi o materac to jednak kupiłam lateksowo piankowy. Byłam pewna i zdecydowana na kokos gryka, ale gdy pomacalam to nie mogłam go wziąć...
Fotelik wzięłam Maxi Cosi cabrio fix
Tak więc mam 99% wyprawki i jestem przeszczesliwa, piękne zakończenie dnia :-)
Jeszcze tylko muszę kupić kosmetyki do kąpieli, laktator, max jeszcze z 1 stanik, cuski, waciki i gaziki i mam całą wyprawkę cuuuudowne uczucie, za tydzień spakuje torby do szpitala, w między czasie pranko i już
Załączniki
Malinka super zakupy. Jeśli chodzi o materac to my też najpierw się oczytaliśmy i wybraliśmy z czego chcemy a później pojechaliśmy do sklepu i zupełnie zmieniliśmy zdanie. W ogóle jak się kupuje łóżeczko na allegro to wiele jest sprzedawanych z materacem w komplecie co mnie strasznie denerwowało bo ja nie chciałam materaca z internetu. Jakoś tak wydaje mi się że że czasami dwa teorytycznie podobne materace (z tego samego) dzieli jakaś przepaść. Dlatego uważam że materac to trzeba jednak samemu dotknąć i kupić w zwykłym sklepie.
A co do "w między czasie pranko i już" to też byłam taką optymistką. Pranko jak pranko ale te prasowanie... :/ męskie koszule to ja lubię prasować ale te małe ciuszki to jakaś tragedia. Dziś spędziłam pół dnia nad żelazkiem a to może dopiero 1/4 z całości tak samo składanie, jakoś mi to w ogóle nie idzie.
Ale za to chyba w sobotę jadę odebrać wózek i cieszę się bardzo
A co do "w między czasie pranko i już" to też byłam taką optymistką. Pranko jak pranko ale te prasowanie... :/ męskie koszule to ja lubię prasować ale te małe ciuszki to jakaś tragedia. Dziś spędziłam pół dnia nad żelazkiem a to może dopiero 1/4 z całości tak samo składanie, jakoś mi to w ogóle nie idzie.
Ale za to chyba w sobotę jadę odebrać wózek i cieszę się bardzo
A ja lubię pracować te malutkie ubranka Koszul męża nie dotykam nawet
Nam została do kupienia baza do fotelika, cuski, kocyk, czapeczki, prześcieradła do lóżeczka i koniec!
Dziś zaczęłam prać. Muszę zapakować torbę bo się zestresowałam, że nie zdążę
Nam została do kupienia baza do fotelika, cuski, kocyk, czapeczki, prześcieradła do lóżeczka i koniec!
Dziś zaczęłam prać. Muszę zapakować torbę bo się zestresowałam, że nie zdążę
Lilolo
Malinka,
Te pieluchy z sowami to z pepco?
Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka
Te pieluchy z sowami to z pepco?
Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka
reklama
malinka89
Colly dokładnie, bardzo się cieszę że kupiłam materac mogąc go dotknąć a nie jednak przez neta... Wiele to zmienia :-)
"A to pranko i już" to dla mnie taka wisienka na torcie :-) na razie tylko piorę, pakuje w worki próżniowe, prasowanie po przeprowadzce ale ja bardzo lubię prasować więc nie mogę się doczekać :-)
W dodatku od dziś jest promocja na dade w biedronce więc idę dokupić kosmetyki :-)
Lilolo kupiłam je w smykolandzie ale w pepco też je widziałam kiedyś :-)
"A to pranko i już" to dla mnie taka wisienka na torcie :-) na razie tylko piorę, pakuje w worki próżniowe, prasowanie po przeprowadzce ale ja bardzo lubię prasować więc nie mogę się doczekać :-)
W dodatku od dziś jest promocja na dade w biedronce więc idę dokupić kosmetyki :-)
Lilolo kupiłam je w smykolandzie ale w pepco też je widziałam kiedyś :-)
Podziel się: