reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zachcianki ciążowe

Oj zadne z waszych pomysłów obiadowych do mnie nie docierają:no::sorry2: Tzn normalnie pociekła by mi ślinka,ale taka moja przypadłość ciążowa,ze od obiadów mnie całkowicie odrzuciło:-p Jedyne co na ciepło to mogę zjeść kalafior lub borkuly z masełkiem i bułką tartą i finito:sorry2:
To już bardziej coś na słodko typu racuchy czy naleśniki,ale nie chce mi się smażyć w taki upał.Poza tym wyjeżdżamy jutro i K nakazał wszystko wyjąć z zamrażarki aby ją wyłączyć więc wyjadamy,tzn on i młody :-) dzisiaj mają pomidorówkę, a ja pewnie jakieś kanapeczki z pomidorem i ogórem.

reklama
Aż się głodna zrobiłam czytając o jedzeniu. Ale samej nie chce mi się gotować, ja lubię bardzo pierogi ruskie z biedronki (najlepsze gotowe pierogi jakie jadłam) ale już nie ma, więc chyba spaghetti pesto zrobię, bo to 15 minut roboty jest :)

Moj smaczek na dzis byl na cisto ze śliwkami no i musialam zrobic mimo wszystko :D

Teraz wcinam fasolke szparagowa z maselkiem i bulka tarta, ale to tylko tak na przegryzke do kompa.

Na obiad szykuje spagetti po bolonsku z nowego przepisu.

ponko- hehe pierożki z biedronki mniam właśnie cały dzień o nich myśle i mam w zamrażarce i zrobię na wieczór też je lubie smaczne i tanie ;)

oj zjadłabym mielone :-D

Jestem strasznie głodna, a w domu pustki. Chyba zamówię pizzę, chociaż już dawno przestałam jadać takie rzeczy (wyjątek to Pizza Hut ale dla mnie to uczta dla podniebienia, szkoda, że nie dla portfela :-D). Wszystkie mrożonki mi się pokończyły i chyba zaraz mi się żołądek zapadnie. Chyba poślę chłopa mojego do sklepu, póki otwarte, bo zdycham ;o

reklama
dobrze dziewczyny piszecie siekane to mielone zastawiałam się jak to napisać bo co region w Polsce to inaczej na to się mówi:tak:

Do góry