reklama
I
inna_a
Gość
ja wczoraj miałam ochote na fryteczki, ale pyszne były jak z kfc takie chrupiące z młodych ziemniaczków
I
inna_a
Gość
Jak ja robię frytki to kroje więcej i zamrażam w workach i mam gotowe, a smażenie też zależy dużo od patelni, palnika, ziemniaków i oleju wszytko ma na to wpływ zauważyłam, a te wczorajsze były pyszne i chrupiące jadłam i smakowały mi jak nigdy zamroziłam sobie jeszcze na 3 porcje :-)
Oj tak wszystko ma wplyw na smak fryteczek, a juz na pewno gatunek ziemniaka.
Teraz dostalismy ze wsi takie niedobre ziemniaki ze szok Niby mlode ziemniaki ale wcale tak nie smakuja, ech... i trzeba sie z nimi pomeczyc.
Teraz dostalismy ze wsi takie niedobre ziemniaki ze szok Niby mlode ziemniaki ale wcale tak nie smakuja, ech... i trzeba sie z nimi pomeczyc.
B
Bryszka
Gość
Dziś miałam najdziwniejszą zachciankę jak do tej pory
Zjadłam dwa karasie w occie i zagryzłam to kanapką z nutellą
chyba wkraczam w fazę tych dziwacznych zachcianek ciążowych
Zjadłam dwa karasie w occie i zagryzłam to kanapką z nutellą
chyba wkraczam w fazę tych dziwacznych zachcianek ciążowych
Bryszka to prawda Nieraz sama mam taki rzuc po slonym/kwasnym biore sie za slodkie Moj maz nie moze na to patrzec bo mu niedobrze, ehhehehe
A teraz wlasnie pojadlam hamburgerkiem i zastanawiama sie co by tutaj zjesc - stawiam na czekolade Albo kisiel Slodka Chwila.
A teraz wlasnie pojadlam hamburgerkiem i zastanawiama sie co by tutaj zjesc - stawiam na czekolade Albo kisiel Slodka Chwila.
To ja też tak mam ,ze mieszam smaki,tzn na raz nie zjem ogórkow z czekoladą,ale jem np nektarynkę a za chwilkę cos słonego.
Dzisiaj też zjadłam chleb z masłem i pomidorem zagryzając kabanosem a zaraz musli na sucho.Tylko,ze u mnie to się wydaje być normalne.Kiedyś bez ciązy uwielbiałam paluszki słone z lodami i najlepiej jeszcze z porzeczkową konfiturą
Dzisiaj też zjadłam chleb z masłem i pomidorem zagryzając kabanosem a zaraz musli na sucho.Tylko,ze u mnie to się wydaje być normalne.Kiedyś bez ciązy uwielbiałam paluszki słone z lodami i najlepiej jeszcze z porzeczkową konfiturą
Niuniunia20
Fanka BB :)
Ja dzisiaj miałam skromną zachciankę bo na jagodziankę. Kupiłam sobie jagodziankę ale jakoś nie była za specjalna...
Fryteczki kochane mmm;D Ja uwielbiam jak mi siostra robi (ale mieszka daleko więc rzadko). Ale ja się boję jeść frytki często bo żeby mi za bardzo w tyłek nie poszło bo frytki to pochłaniacz kalorii. Kurna powinnam się ogarnąć i przestać liczyć te kalorie, w końcu w ciąży jestem a ja się zachowuje jakbym pracowała jako modelka i co dzień liczę kalorie.
Fryteczki kochane mmm;D Ja uwielbiam jak mi siostra robi (ale mieszka daleko więc rzadko). Ale ja się boję jeść frytki często bo żeby mi za bardzo w tyłek nie poszło bo frytki to pochłaniacz kalorii. Kurna powinnam się ogarnąć i przestać liczyć te kalorie, w końcu w ciąży jestem a ja się zachowuje jakbym pracowała jako modelka i co dzień liczę kalorie.
reklama
Podziel się: