reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Wkład od poduszek - co to ? Jakiej nitki używasz do filcu - muliny, kordonka czy inszej jeszcze ?
znalazłam moje małe przemyślenia po rozstaniu... nic wielkiego kilka kartek... nazwałam tą mini opowieść Toksyczna miłość - napisałam w kilka dni po tym jak rozstałam się z pierwszym facetem... i to było najlepsze co mnie w zyciu spotkało :-) trochę to grafomańskie bo byłam wtedy w gimnazjum - ale tak to wyglądało
Były dwie siostry śmierć i noc.doc 2shared - download
pozniej poszukam jeszcze 4 peron jakas taka mini praca na konkurs o narkomanii:-)
Były dwie siostry śmierć i noc.doc 2shared - download
pozniej poszukam jeszcze 4 peron jakas taka mini praca na konkurs o narkomanii:-)
traschka
Mama Marysi
dziewczyny jesteście cudowne! Popatrzcie, prawie każda z nas robi coś wyjątkowego! A ja miałam wrażenie, że teraz prawie nikomu nie chce się poświęcać tego typu pasji... ciekawe, że bb przycąga osoby wyjątkowe czy tak mało wiemy o naszych znajomych?
Dubeltóka jesteś dla mnie wielkim zaskoczeniem! POzytywnym oczywiście Piękne drzewo!
Ja tylko gram, na nic innego nie wystaczy mi juz czasu. Ale zdarzyło mi się wyhaftować coś w swoim życiu, pewnie pamiętacie logo drużyny bielskiej w prezencie dla Marcina Moim następnym dziełem mają być naszywki zlotowe hehe
Dubeltóka jesteś dla mnie wielkim zaskoczeniem! POzytywnym oczywiście Piękne drzewo!
Ja tylko gram, na nic innego nie wystaczy mi juz czasu. Ale zdarzyło mi się wyhaftować coś w swoim życiu, pewnie pamiętacie logo drużyny bielskiej w prezencie dla Marcina Moim następnym dziełem mają być naszywki zlotowe hehe
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Mulina - mam parę kolorów jeszcze z podstawówki
Traschka - moim zdaniem, że skoro grasz to masz zwinne palce więc igła Ci nie straszna.
Aestima - a skąd czerpiesz pomysły na filcaki ?
Traschka - moim zdaniem, że skoro grasz to masz zwinne palce więc igła Ci nie straszna.
Aestima - a skąd czerpiesz pomysły na filcaki ?
Aestima
Fanka BB :)
Przychodzą mi do głowy po prostu... Samo szycie to w sumie już najłatwiejszy etap i najmniejsza frajda. No i pomysły, to ja mam, szyć chciałabym lepiej aby móc je realizować sprawniej jakos... Ale nauczę się, mam powera dzięki Wam!
Dużo podpowiada mi mama ( odnośnie tego co szyć) i śledzę trendy jeżeli chodzi o design dzieciecy. Czasami pomysł przychodzi z jakiegoś bloga czy magazynu ( np. nie tylko dzieciaki), czasami z jakiejś ilustracji w książce...
Dużo podpowiada mi mama ( odnośnie tego co szyć) i śledzę trendy jeżeli chodzi o design dzieciecy. Czasami pomysł przychodzi z jakiegoś bloga czy magazynu ( np. nie tylko dzieciaki), czasami z jakiejś ilustracji w książce...
traschka
Mama Marysi
forever palce zwinne może są, ale tu chyba bardziej potrzebne są chęci i czas
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Aestima - o żesz ... trendy w designu dziecięcym... jaka ja oldschoolowa jestem....stary piernik...
Traschka - no właśnie... czas no i pomysł chyba też.
Traschka - no właśnie... czas no i pomysł chyba też.
Podziel się: