reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

Białe łóżeczko w starym stylu będzie pasowało tylko, że wtedy półka nie będzie nad komodą. Czy ja jestem jedyną używającą jeszcze przewijaka ?

reklama
moon zlituj się i obróć fotkę kuchni, co?;-) bo moje ciekawskie oczy chcą jej się bliżej przyjrzeć:-p na ścianie nad blatem to kafle czy szkło? i jestem ciekawa podwieszanymi lampkami, bo to chyba jakieś niestandardowe wykonanie (nie jak sufit podwieszany...):tak: mieścisz się ze wszystkimi garami i talerzami? czyżby brak okapu? kuchnia nowoczesna, minimalistyczna, czerwony (bordowy?) fartuch robi robotę, ożywią, fajnie kontrastuje z bielą:tak:nie kusiła Cię czerwona lampa? choć ta też pasuje:-p:-), czarna tak?
widzę, że i Majkowy pokój też w bieli (z delikatnym różem:-p i aż dziwi mnie, że forever nic o nim nie wspomniała:-p:-p:-p), bardzo podoba mi sie ten regał z kwadratowymi półkami:tak: też myślę, że łóżeczko będzie pasowało, tak tylko napomknę, że dwójka naszych znajomych też ma takie i narzekali na początku na metalową (stalową) ramę

martadelko-sufit podwieszany z halogenami tylko taki niestandardowy, okap jest tylko wmontowany w dno szafki-wyspowy on byl chyba, na scianie szklo hartowane, pod spodem sciana bordo, ale bedziemy przemalowywac na czarno albo szaro. Z garami sie mieszcze spokojnie a troche ich mam, z tym ze zastawe obiadowa i kawowa dla gosci mam w salonie. Oprocz tego mam jeszcze schowek obok kuchni, taki ze 2m2 i tam trzymam duzo rzeczy-przetwory, zgrzewki wody, soki, mleka itp. Jutro moze cos pocykam

moom to czekam, cyknij ten sufit, a napisz jak to jest z tym szkłem bo są bodajże na sposoby mocowania, który Ty masz? ten na śruby? bo my nadal bez tego szkła... oooo! świetny pomysł z tym szarym/czarnym:tak: teraz to będzie kontrast, kiedy przemalowujecie? i fajnie z tym schowkiem macie, wejście od kuchni czy przedpokoju? u nas nie ma szansy, żeby w dużym pokoju trzymać zastawę, bo on tylko z nazwy duży, za to emilkowy nadrabia:tak:

Mrsmoon, b eleganckie mieszkanko. Choć zupełnie inny styl, to zdecydowanie moje kolorki Mrsmoon ( poza odrobiną różu:-D;-)) , będę się upierać, ze biel to jednak jest klasyczna piękność. Elegancka i pełna dobrego smaku. Po prostu piękna. Przełamana dodatkami w innej kolorystyce- ciepła. Jest też ciągle jeszcze oryginalna ( w polskich domach zwłaszcza) no i jej zastosowanie wymaga odwagi. To wszystko sprawia, że kocham ją!!! Też proszę o zdjęcie nieobrócone kuchni!!!

Forever, pytałaś o zielony... W końcu wyrosłam z niego! Tzn. nadal jest ale skromniej, znacznie skromniej

klika białych inspiracji
3 kolory, ostatnio to też moje 3 kolory:)
Z potrzeby piękna....: 3 KOLORY
to wnętrze mnie porusza
Z potrzeby piękna....: 46 METRÓW KWADRATOWYCH
dziecięce inspiracje w bieli
Białe skandynawskie pokoje dla dzieci | nie tylko dzieciaki
Pokoje dla dzieci | nie tylko dzieciaki

Z potrzeby piękna....: BIAŁA KUCHNIA
Z potrzeby piękna....: OH DEER!

Z potrzeby piękna....: biały i kolor

Z potrzeby piękna....: BODIE AND FOU

tu słodko, dla mnie za słodko
Z potrzeby piękna....: Wiosna w kuchni z Rice

Martadelko, to ile Emilkowy pokoik ma/? Cyknij fotkę!!! u nas odwrotnie- Mieszka pokój mikro, nasz wielki ( jak na blok), bo 24m
Mrsmoon, och , zazdroszczę schowka!!

mama MATIEGO - u nas przewijak na komodzie :-p
Martadelka - ja w Majkowym pokoiku byłam raz i to w przelocie...:zawstydzona/y::sorry2: Co do stalowej ramy to wydaje mi się siniakogenna.... :baffled:
Idę cykać motyle choć szaro za oknem.
Mrsmoon - jakoś nie zauważyłam Twojego schowka - to i dobrze - no ale to nieoceniona sprawa - ja ani schowka, ani spiżarni ani komórki nie ma, przetwory na werandzie trzymam, wogóle się z niej graciarnia zrobiła co mnie :angry:
Aestima - wyrosłaś z zieleni...? :eek: A na jednej z fotek do których linki wkleiłaś wiadomy zielony kubek w białe kropki ;-)
Ja lubię biel ale jak dla mnie na mój i Młodej charakter za grzeczna....:laugh2: Faktycznie saloon macie - u mnie jest 29 m.kw.
A za mną zaczęło chodzić pomalowanie małej ścianki farbą tablicową, ale zieloną a większej magnetyczną. Ale to dopiero w wakacje by pewnie było jak Młoda będzie na działce, oczywiście rękami Taty.... Powinnam coś zrobić nad komodą na której stoi przewijak bo tam ślady tłustych rączek - właśnie siedzę i patrze na nie z boku :baffled:

Te kubki to nasze ulubione forever!!!:)
Wyrosłam w sensie zielnych, seledynowych np ścian, poduszek itp. ,ale takie rzeczy jak kubki jak najbardziej mogą być zielone:) Po prostu tło wnętrza teraz wolę mieć stonowane . Forever, za grzeczna??? Biel potrafi być bardzo drapieżna;-) Mój charakter sama wiesz jaki jest grzeczna to nie dla mnie , już raczej "grzeszna":-D

reklama
Do góry