reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

reklama
Kolory częściowo moje - jak chcesz Madzioolka to możemy dokonać podziału łupów :-D No i poza tym kupić Ci i przesłać po taniości tudziez przekazać przy okazji.
A tak wogóle to w ramach szycia użytkowego zapytuję czy byś do Młodej pokoju takiego organizera na drzwi nie uszyła ? Nawet bym Ci materiał podesłała aby pasował do pozostałych rzeczy - oczywiście zielony :tak:

Ostatnia edycja:
Forever dopiero zobaczyłam post tutaj :zawstydzona/y: na tkaniny tchibowe jednak się nie piszę, czaję się na ikee w tym tygodniu i tam mam zamiar się obkupić (jest śliczny materiał z szaro-różowe paseczki, widziałam na jakimś blogu :p)
a organizer - chętnie spróbuję :tak::-) czuję głód szyciowej wiedzy i umiejętności dlatego każde nowe wyzwanie mile widziane :)

W ramach poszerzania zakresu usług szyciowych uszyłam Majce marszczoną sukienkę:
Królicza chata: Sukienka

Madzioolka sukieneczka śliczna, juz kiedyś teżbyła chyba jakas sukieneczka i tez był bardzo ładna
gdybym ja miała taki talent jak ty i córeczke to chyba nie kupowałabym jej zadnych sukieneczek tylko sama szyła, ale talentu u mnie brak no i córeczki na razie też

Madzioolka patrzę się i patrze (a raczej gapię) i napatrzeć się nie mogę!!! ale żeś cudo popełniła - świetne kolorki (fiolet - mój ulubiony) i te marszczenie:szok: jak Ty to zrobiłaś??? zżera mnie zazdrość:-D

mamoM co do talentu to trudniejsza sprawa (wiem coś o tym, sama nie umiem szyć hihi) ale co do córci to myślę, że jak się postarsz (postaracie) to dasz radę:-D

mamoM co do talentu to trudniejsza sprawa (wiem coś o tym, sama nie umiem szyć hihi) ale co do córci to myślę, że jak się postarsz (postaracie) to dasz radę:-D

też tak myśle, że jak sie postaramy :-) ale jeszcze za wczesnie na starania, jeszcze troszke trzeba odczekać
tylko wiesz jak to jest jak sie chce dziewczynke, to chłopak jest na przekór

Madzioolka niedługo zamówienia na forum bedziesz zbierac na sukienusie

reklama
Do góry