reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

Ja właściwie to już nie wiem. Niby chłopak, ale ostatnio jak patrzyliśmy to było to tak widać jak kiedyś jedna z dziewczyn dała, tak jak by na dziewczynkę. Hmm...ciekawe kiedy się w końcu dowiem.;-)

reklama
Hejka
ja po wizycie :) i wszystko ok macica zamknięta ,miękka i dupek do odstawienia ,ale za to na wyniki krwi i ze nie moge brac witamin dla kobiet w ciazy dostałam 3 inne leki (Jodit 200 , Prenatal DHA i Vigantoletten 1000)
Cisnienie 90/50 waga 53,900 wiec przytyłam niecały kg .No i miała zmierzyc tylko tetno a zrobiła szybkie usg i na 95 % chłopak heheheh :-D

o 14tej w pracy dostałam krwawienia, jasna, żywa krew, żadnego bólu, nic, tylko krew, wzięłam no-spę, blada, jak trup szybko się zwolniłam i pojechałam do domu, właśnie wróciłam do gina, z dzieckiem ok, krwiaka nie ma, szyjka zamknięta i długa, a w niej pojawił się polip wielkości połowy główki szpilki i z niego prawdopodobnie to krwawienie :( poza tym brzuch mi się spina dość mocno (pewnie przez stres).
Do 18go lutego (czyli do wizyty połówkowej) mam zwolnienie, no-spa, luteina i magnez w końskich dawkach do odwołania. I Hania potwierdzona, będzie dziewczynka :)

Kota Ty szalona kobitko uwazaj na siebie:) teraz naprawde odpoczynek ,odpoczynek i odpoczynek jakkolwiek ma on wygladac przy malym domowniku:*** zdrowka i oby sie szybko rozeszlo po kosciach:p a u Ciebie po osciach chyba:p hahaah

Malami gratuluje chlopczyka:****

No i wszystkim dziewuszkom, ktore zaliczyly wizyty rowneiz gratuluje dobrych wiesci:****

reklama
Do góry