reklama
kota-behemota
Q & H team
dziewczyny, super fotki wrzucacie, normalnie sie wzruszam.
Lena, a Twoje malenstwo to juz naprawde ale człowieczek )
mam nadzieje, ze jutro na wizycie COKOLWIEK bedzie u mnie widac! nie powiem, no stresuje sie!
Lena, a Twoje malenstwo to juz naprawde ale człowieczek )
mam nadzieje, ze jutro na wizycie COKOLWIEK bedzie u mnie widac! nie powiem, no stresuje sie!
Storczykowa
Zaciekawiona BB
Cześć Dziewczyny!
Jestem tu nowa, to mój pierwszy post :-)
Jestem w ciąży juuupi
Zdjęcie wkleję jak uda mi się jakoś przesłać na komputer. A mam już dwie fotki :-)
Kolejna wizyta i "rejestracja" ciąży 24 listopada - 3 dni przed moimi urodzinami
Jestem tu nowa, to mój pierwszy post :-)
Jestem w ciąży juuupi
Zdjęcie wkleję jak uda mi się jakoś przesłać na komputer. A mam już dwie fotki :-)
Kolejna wizyta i "rejestracja" ciąży 24 listopada - 3 dni przed moimi urodzinami
Prija z USG wychodzi ze to 6 tydzien i 6 dzien, a Ty moze zaszlas w ciaze troche pozniej i stad ta roznica, bo dzidzius teraz rosnie bardzo szybko, wiec spokojnie ;-)
kota-behemota to co wyglada jak glowka to cialko zolte ktore jeszcze nie zdazylo sie wchlonac ;-)moj dzidzius to tylko ta bezksztaltna wieksza plama
Trzymam kciuki zebys jutro tez zobaczyla swoje Malenstwo :-)
Storczykowa gratulacje niech Malenstwo rosnie teraz duze i zdrowe :-)
kota-behemota to co wyglada jak glowka to cialko zolte ktore jeszcze nie zdazylo sie wchlonac ;-)moj dzidzius to tylko ta bezksztaltna wieksza plama
Trzymam kciuki zebys jutro tez zobaczyla swoje Malenstwo :-)
Storczykowa gratulacje niech Malenstwo rosnie teraz duze i zdrowe :-)
Ostatnia edycja:
majamakuba
Zaciekawiona BB
och, przejrzalam watek i piekne macie te zdjecia! ja na swoje bede musiala poczekac jeszcze 7 tygodni. ale co by mnie niecierplkiwość nie zjadła, będę przeglądać ten wątek. :-) zdrówka dla waszych maluszków.:-)
reklama
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
dziewczyny piękne zdjęcia:-)
kota ja tez mam stres przed moja wizyta:-(
kota ja tez mam stres przed moja wizyta:-(
Podziel się: