reklama
Pyśka_:)
Szczęśliwa :)
Wiesz, że nawet nie wiem. Chyba w tego wszystkiego nie słyszałam albo nie mówił. Może to pozostałość jeszcze po tamtym okresie? Bo tam nie ma śladu żywej krwi tylko sama brązowa, stara krew. Wczoraj było jej dużo ale dziś już zdecydowanie mniej. Obok maleństwa nie ma żadnego krwiaka, tak jak było w pierwszej ciąży, więc raczej nie powinnam krwawić ale nigdy nic nie wiadomo.
A więc spokojnie, gdzieś czytałam że nie które kobiety mogą plamić przez pierwsze tygodnie ciąży. Ja w tamtej ciąży miałam tak, że w 8tyg zaczęły się plamienia, ale były one czerwone, no i okazało się, że zwiastowały poronienie, mimo, że serduszko biło, nie wiem co się stało. Ale brązowe to myślę, że nic złego. Wiadomo, człowiek się zastanawia skąd ono może być, ale faktycznie jak mówisz może być to jakaś stara krew z miesiączki.
Pyśka_:)
Szczęśliwa :)
Zuzia (mogę tak w skrócie?) zaraz Cię dopiszę
Ja w pierwszej ciąży miałam dwa krwotoki takie porządne ale na szczęście synuś był bardzo silny i uparty (zostało mu to do teraz) i mimo wizyt w szpitalu wszystko się dobrze skończyło. Oby i ten dzidziuniek był taki jak starszy braciszek
Ja w pierwszej ciąży miałam dwa krwotoki takie porządne ale na szczęście synuś był bardzo silny i uparty (zostało mu to do teraz) i mimo wizyt w szpitalu wszystko się dobrze skończyło. Oby i ten dzidziuniek był taki jak starszy braciszek
nineczka
Fanka BB :)
Hej dziewczyny! Nie odzywałam się kilka dni, bo we czwartek prosto po wizycie u kolejnego gin trafiłam do szpitala. Wyszłam dziś i od razu wpadam napisać, że żyję. Podejrzewano ciążę pozamaciczną, ale na szczęście dziś w USG pojawiło się moje 6 mm szczęścia :-) Mam zwolnienie do końca tyg i nakaz odpoczywania. Boszzzz... Ile emocji przez te 5 dni... Za dwa tyg wizyta kontrolna i wówczas może kolejne usg. Betka przyrasta cudnie, także jestem spokojna. W piątek endokrynolog- zobaczymy co on powie.
Podczytam was i nadrobię zaległości wieczorkiem - teraz zmykam zjeść pierwszy normalny posiłek ;-)
Podczytam was i nadrobię zaległości wieczorkiem - teraz zmykam zjeść pierwszy normalny posiłek ;-)
reklama
Podziel się: