reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

reklama
Pinio ja też tak myśle :p

Kota bede na pewno z Wami czesto bo jestem juz na L4 :)

i dziękuję za miłe przyjęcie :D

Ostatnia edycja:
Malami brzuszek piękny, a dzidziuś - moje pierwsza myśl podobnie jak u pinio- ale fajny chłoptaś :zawstydzona/y: może coś w tym jest ;)

Malami ja tez sobie skojarzylam chlopca nie wiem czemu hehe :) juz chcialam pisac piekny chlopiec hehe :)
GRATULUJE
sliczny domek tam masz
ps. czy to nie przypadkiem ciazowki z h&m? jak tak to mam identyczne :)

aniołek tak tak z h&m :-),a domek jak widac rosnie :))) no i taki to miałam z pierwszym dzieckiem dopiero pod koniec 5 m-ca :)

Dziewczyny - dziękuję za komplementy w imieniu Juniora :tak: Miód na serce mamusi ;-):-D

Malami - witaj! Śliczny brzuszek i maluszek. Gratuluję świetnych pomiarów!

Hejo:-) ja po wizycie. Mam zwolnienie do 1 lutego:-)

dostałam skierowanie na krzywą cukrową:baffled: ciśnienie miałam niezłe 135/85. Przytyłam 5 kg (od czego kur ja się pytam skoro ja nic prawie nie jem):baffled:

i cytologię mam I grupę (nigdy nie miałam takiej dobrej) :-)

dzidziuś piękny i zdrowy i nie wiadomo czy jest chłopcem czy dziewczynką bo się strasznie wiercił i za nic nie chciał pokazać co ma między nogami:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pinio no to gratki duże :D a foteczki nie masz?????
zwolnienie mamy razem do 1 :)))
a jak taka wiercipiętka to może chłopaczek hihi

Malami mam fotki ale nie mam skanera a baterie w aparacie mam rozładowaną i już męża proszę od pół roku, żeby mi naładował i znalazł kabel ale jak grochem o ścianę:crazy:

w ogóle to piękny jest taki dzidziuś----wszystko było widać paluszki i stópki i kręgosłupik i tak się śmiesznie wiercił:-)

reklama
Do góry