reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

piękne dzieciątka, dziewczyny! aż się mordka cieszy :-)

kana
, to kota tu zapodaje zaproszeniami do grupy :-D do niej musisz się uśmiechnąć ;-) ale sprawdź czy nie dostałaś już zaproszenia w wiadomościach, ja też się po czasie skapnęłam

Kasiu kochana do grupy zamknietej dostalam....myslalam o fb:))) wiem ,ze to chyba Aniolek zakladala....

reklama
Gratuluję małego facecika Nineczko!!! Teraz powoli będą się ujawniać nasze maluchy :-D

A odnośnie tego 4D...Czy każdy gabinet jest w stanie wykonać takie usg?Sama bym chciała skusić się na nie,ale nie wiem czy warto zapytać gina ,bo może to nie jest jeszcze takie dostępne...Z pewnością kosztuje z kilkaset zł....Domyślam się,że i tak warto! Czy zdecydujecie się dziewczyny na takie badanie 4D?I jak myślicie,w którym tyg warto je zrobić...?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny- dziękuję za miłe słowa :-)
Ania - prywatnie za usg prenatalne trwające blisko godzinę, za kilka fotek i pokaz w 4d oraz film na dvd (ale większość pomiarów robiona w 2d) zapłaciłam 250 zł. Bolało :-D Niestety w 14tym tyg na 4d widać... kosmitę :cool2: To była decyzja lekarza, widocznie tak mu było łatwiej podejrzeć, ale sama zdecyduję się na następne takie dopiero po 20tym tygodniu.
Mój lekarz w szpitalu nie dysponuje takim sprzętem. Zapytaj swojego, czy ma. Fajna pamiątka. Zmuszę męża, żeby jakoś zgrał fotki na lapka, to wrzucę kilka.

Ja liczę na to, że nie będzie klejnotów między nogami ;D ale jak będą to równie mocno je pokocham :-)

Dziękuję za pomocną odp! Ja mam wizytę 10.01 i to będzie ok. 13 tyg,dlatego spytam lekarza o możliwość takiego badania,ale też zdecyduję się na między 17-20 tyg...Chodzę do prywatnego gabinetu położniczo-ginekologicznego,więc może mają takie usg w 4D w zakresie usług.Chciałabym taką pamiąteczkę,gdzie Maluszek jeszcze bryka w brzuszku :-D kiedyś nie było takich cudów,więc trzeba korzystać...

Nineczka, serdecznie gratuluję takiej wiadomości :) Pierwszy lipcowy dzidziuś z potwierdzoną płcią :)
Ania, nie wiem, jak w innych gabinetach, ale ja na każdej wizycie oglądam Okrucha w 4D, lub 3D, mój gin tylko przełącza jakiś przycisk i USG zmienia obraz ze standardowego, na trójwymiarowe.

reklama
Do góry