reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

Super! a Hania malutka :)

Malutka a tak się bałam jej wagi! ale wszystkie pomiary idealne, odchyły jedynie 2 dni w jedną lub drugą stronę ale termin idealnie na 5 lipca wyszedł :D

Przeraża mnie to, że cc będzie planowane i czekają mnie wszystkie "atrakcje" z tym związane! przy tym na szybciora tego nie było :-D

reklama
Pyśka ja ci też gratuluję i ja mam planowaną cc i mnie też to przeraża. A na szybciora wiadomo, człowiek nie miał czasu nawet pomyśleć co go czeka. Ale najważniejsze że lada moment będziesz miała to już za sobą.

Edyta no niby mam iść tak sama od siebie tego maks. 24 na oddział i czekać na cesarkę ale mi się to nie uśmiecha więc przejadę się do szpitala pogadam z ordynatorem i poproszę o jakiś termin ;)

Pysia ja też mam termin cc na 24, ale się zastanawia nad 25/26, żeby był 39tydz i 1 dzień.

Ciekawe, która będzie informować o nowinkach, skoro wszystkie będziemy rodzić:-D.
A ja nadal nie mam do żadnej z was nr tel, a prosiłam:zawstydzona/y:

Pyśka fajnie że z małą ok i że masz skierowanie na cc zazdroszczę

Kota no to widać że dzieciaczki się szykują ale niech mała siedzi przynajmniej do planowanego terminu

My po wizycie szyjka zamknięta ale mała na nią usilnie napiera i mam się oszczędzać i jak najwięcej polegiwać co do cc to powiedziała mi że " po 1 cc przy 2 sn jak akcja trwa za długo to i tak robią cc " więc raczej mam się nastawić na sn aż mi się płakać chce dostałam dodatkowo nospe i mam brać 3x2 magnez i 2x1 wieczorami nospe :-) no i żelazo na następnej wizycie będą pomiary a na do widzenia powiedziała i jeszcze że muszę wytrzymać jeszcze ze 4 tygodnie i już sama nie wiem jak to odbierać czy mała aż tak mocno pcha się na ten świat :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry