reklama
no a u mnie wynik 142 jednak rozwinal sie w cukrzyce ktora toczy mnie coraz bardziej...i nieciekawe bylyby konsekwencje gdyby lekarz moj taki wynik nawet zbagatelizowal-takze najlepiej jednak nie ufac slepo lekarzowi tylko samemu trzymac reke na pulsie.
Dokładnie- mnie zbagatelizowali cukry w 2 ciążach i po kilku latach rozwinęła się cukrzyca....niestety.....
mgielka2008
Fanka BB :)
no właśnie dlatego mówie że każdy przypadek jest inny
u was niestety cukrzyca się rozwinęła u mnie to było chwilowe przekroczenie normy
a ty Justyna powtarzałaś krzywą po tym złym wyniku czy już nie? bo ja mam powtórzony i mam w zupełności w normie i wszystkie pomiary tym chole.... nym glukometrem za każdym razem w normie po normalnym jedzeniu więc no u mnie cukrzyca się nie potwierdziła, no każda ma swoją intuicję i we wszystkim ważne jest aby zachować też zdrowy rozsądek, wiadomo ja że zrobiłam drugi raz wyniki nie żałuje !!!! w życiu ! nawet jakby nie kazał i tak bym zrobiła! a to że tak mówi to wiecie jak to lekarze...
aj tam teraz to już nie ważne; jedna ma toksoplazmozę jak ja, inna cukrzycę, a inna nic i tyle, ;-)
temat ten uważamy z mężem za zamknięty
u was niestety cukrzyca się rozwinęła u mnie to było chwilowe przekroczenie normy
a ty Justyna powtarzałaś krzywą po tym złym wyniku czy już nie? bo ja mam powtórzony i mam w zupełności w normie i wszystkie pomiary tym chole.... nym glukometrem za każdym razem w normie po normalnym jedzeniu więc no u mnie cukrzyca się nie potwierdziła, no każda ma swoją intuicję i we wszystkim ważne jest aby zachować też zdrowy rozsądek, wiadomo ja że zrobiłam drugi raz wyniki nie żałuje !!!! w życiu ! nawet jakby nie kazał i tak bym zrobiła! a to że tak mówi to wiecie jak to lekarze...
aj tam teraz to już nie ważne; jedna ma toksoplazmozę jak ja, inna cukrzycę, a inna nic i tyle, ;-)
temat ten uważamy z mężem za zamknięty
justyna3003
Mgielka nie powtarzalam bo od razu trafilam do poradni diabetologicznej i dostalam glukometr, a po 1,5 tyg juz insuline-takze powtarzajac krzywa tylko bym sobie i dziecku w tym stanie zaszkodzila, niepotrzebnie obciazajac organizm.
ale u mnie wszystko sie sypie...jedynie tarczyca od poczatku ciazy trzyma sie caly czas jak nalezy!
ale u mnie wszystko sie sypie...jedynie tarczyca od poczatku ciazy trzyma sie caly czas jak nalezy!
mgielka2008
aha no to trzymaj się dzielnie jeszcze pare tygodni musisz dać radę a potem już będziesz miała swoje małe szczęście
pozdrawiam
pozdrawiam
darenka
Mgiełka, Justyna gratuluje udanych wizyt, dzieciaczki śliczne
My też po wizycie, szyjka długa, zamknięta, wyniki ok. Zrobił wymaz na paciorkowca(GBS) i mam skierowanie na HBS.
Według pomiarów mały bardzo ładnie przybrał bo ma już około 2300g! Pierwszy raz widzialam Krystianka w 3d, aż się spłakałam jak zobaczyłam jego buzke, zdjęcie troszkę niewyraźnie, akurat wkładał sobie duży palec od nóżki do oka.
Jestem mega szczęśliwa
My też po wizycie, szyjka długa, zamknięta, wyniki ok. Zrobił wymaz na paciorkowca(GBS) i mam skierowanie na HBS.
Według pomiarów mały bardzo ładnie przybrał bo ma już około 2300g! Pierwszy raz widzialam Krystianka w 3d, aż się spłakałam jak zobaczyłam jego buzke, zdjęcie troszkę niewyraźnie, akurat wkładał sobie duży palec od nóżki do oka.
Jestem mega szczęśliwa
Załączniki
mgielka2008
Darenka to super że wszystko ok, no i synek ma ładną wagę
buziak
buziak
moniamonia
Gratulacje darenka dobrych wieści, maluszek przeuroczy!
reklama
niunia102
Darenka gratulacje dobrych wieści i wygimnastykowanego synka :-)
Podziel się: