reklama
madzik79
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Tyle czasu spędzam z małym na dworze, że nie mam kiedy poczytać co tu piszecie, a sama nasmarować parę zdań to już w ogóle ! My byliśmy też an mini wakacjach nad jeziorkiem w Borach Tucholskich - było CUDOWNIE ! Nawet się kąpałam . Pokój mieliśmy z widokiem na jezioro, plaża oddalona o jakieś 50m. A i tak nie poleżałam sobie za dużo . W południe mąż zostawał z małym w pokoju, a ja szłam się opalać (swoją drogą niezły hard core ). Ale i tak po 2 godzinach wracałam, bo trzeba było nakarmić, a raz nawet mąż ściągał mnie wcześniej do pokoju, bo - hmmm.... cytuję "Mały zrobił kupę. Przewiń go, bo ja się porzygam"
Latem też planowaliśmy morze - my jeździmy w okolice Sarbinowa, ale nie do Gąsek tylko z drugiej strony - do Chłop (a może to się Chłopów jednak odmienia ). Jest morze, spokój (względny) i blisko do Mielna i Sarbinowa . Ostatecznie jednak zrezygnowaliśmy z morza - dopóki karmię piersią to nie byłby urlop a udręka - ani posiedzieć na plaży ani nic :-(. Także w tym roku chyba zaliczymy urlop nad jeziorkiem ;-)
Latem też planowaliśmy morze - my jeździmy w okolice Sarbinowa, ale nie do Gąsek tylko z drugiej strony - do Chłop (a może to się Chłopów jednak odmienia ). Jest morze, spokój (względny) i blisko do Mielna i Sarbinowa . Ostatecznie jednak zrezygnowaliśmy z morza - dopóki karmię piersią to nie byłby urlop a udręka - ani posiedzieć na plaży ani nic :-(. Także w tym roku chyba zaliczymy urlop nad jeziorkiem ;-)
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
a ja z moja Milenka powoli szykujemy sie do powrotu do Irlandii. jestem ciekawa jak mała zniesie lot samolotem. mówiac szczerze troche sie boje.
stanki3
Mamy lutowy'07 Początkująca(y)
:-)w takim razie Karolina77 nie zapomnij o nas i odzywaj się!!!!No i oby lot dla twojej Milenki byl mily, podobno dzieci placzą przy starcie i ladowaniu a to przez zmiane cisnienia. Powodzenia tzrymajcie sie dziewczynki!!!
agata24
Mamy lutowe'07 Początkująca(y)
No właśnie sama jestem ciekawa jak mój Maciuś zniesie lot,bo wybieramy sie do Anglii na wakacje(prawdopodobnie takie mamy plany)oby się spełniły:-)
,a w wrześniu lecimy do Holandii do mojej siostry odwiedzić dzidziusia który ma się dopiero urodzić.:-)
Karolina77 jak już będziesz w Irlandii to się odezwij i opisz jak Milenka zniosła lot samolotem:-),ale nie martw się wszystko będzie dobrze:-);-)
,a w wrześniu lecimy do Holandii do mojej siostry odwiedzić dzidziusia który ma się dopiero urodzić.:-)
Karolina77 jak już będziesz w Irlandii to się odezwij i opisz jak Milenka zniosła lot samolotem:-),ale nie martw się wszystko będzie dobrze:-);-)
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
a Lailusia ma juz paszport!!!!! juz jakis miesiac!!!! robilam w ambasadzie polskiej i zrobil od reki, ale wczesniej mialam duzo formalnosci do zalatwiania..teraz musimy gdzies pojechac!!!! no chyba napierw do Polski!!!!
agusia9915
Matka wariatka
to on tylko na rok?
reklama
Podziel się: