reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
no ja wlasnie zrobila szymkowi wizyte u fryca przed wyjazdem aby glowka sie nie pocila pod czapeczka
i wyobrazcie sobie pisalam do naszego tureckiego hotelu aby mieli na uwadze fakt ze jade z dzieckiem i jeszcze znajomi tez z malcem i chcemy miec pokoje kolo siebie abysmy mogli wieczorami pogadac jak maluchy beda spaly i nawet odpisali że zrobia wszystko co bedzie mozliwe.
a myslalam ze oleja moj mail
i wyobrazcie sobie pisalam do naszego tureckiego hotelu aby mieli na uwadze fakt ze jade z dzieckiem i jeszcze znajomi tez z malcem i chcemy miec pokoje kolo siebie abysmy mogli wieczorami pogadac jak maluchy beda spaly i nawet odpisali że zrobia wszystko co bedzie mozliwe.
a myslalam ze oleja moj mail
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
wyglada fajnie :-) tylko troche daleko od nas co nie??
a tu cos blizej wielkopolski i tez ponoć super
ZOO Safari Świerkocin - Witamy w jedynym w Polsce ogrodzie zoologicznym typu safari
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
my sie wybieramy wybieramy i jakoś sie wybrać nie możemy a lato sie juz niedługo kończy, hehe
Miśka 5
Mamy lutowe'07
na stonie rzeczywiście całkiem, całkiem, ale na żywo już gorzej, byłam tam kiedyś z klasą na wycieczce, przejazd autokarem przypominał polowanie na zwierzaka, wyjdzie albo nie, poza tym przez szyby to tak jakby bułkę przez bibułkę, wolę zwykłe ZOO, no ale to moje zdaniesuper to wygląda na ich stronce ciekawe jak tam jest
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
super to wygląda na ich stronce ciekawe jak tam jest
kumpeli znajoma była tam i mówiła, że fajnie, wszystko dobrze zorganizowane
Podziel się: