reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wakacje

Miska z doswiadczen kolezanki wiem ze w kazdej aptece a jest w kazdym miescie i dobrym hotelu dostaniesz pampersy bez zadnego problemu co do pampkow do kapieli to ona sredno na 2 tygodnie zabierala 2 paczki ok 20 szt a i tak kilka przywozila ( zreszta robila wielkie zdziwienie w srod turystow ze tego uzywala) najwazniejsze sa obiadki owoce kaszka bo maja zdecydowanie inny smak i jej malec nie chcial tego tknac.
my tez jedziemy do Side ale jeszcze 2 miechy musze czekac to napiszesz wlasne doswiadczenia :)

pamietaj o kremach do opalania bo tam ladnie sobie za to licza i cos po opalaniu

Irtasia jaka szkoda najwiesze utrapienie pewnie dla malej oj biedulki

reklama
karola-04, kąpieluszki już kupiłam 2 paczki, czyli 24 szt, pampersy na pierwsze dni wolę zabrać z Polski, jak zabraknie dokupię, bo juz wiem gdzie jakby co:zawstydzona/y:. Po powrocie dam ci namiary, najwyżej ty nie będziesz dzwigać(choć akurat pampki wcale wiele nie ważą tak wiele). Słoiczków nie zabieram, bo Wiki nie jada:no:, Kremy dawno zakupione, zresztą jedziemy 4 raz w ciepłe kraje( w Turcji też byliśmy), to chyba juz nic mnie nie zaskoczy.

super IRTASIA!!!! szerokiej drogi i udanych wakacji!!!
i ja życzę udanych i bezusterkowych juz wakacji:tak::tak::tak:

A my już spakowani spakowani. Dwie walichy, plus podręczny dla Wiki, aparat i podręczny dla nas:tak:Lot nam przesunęli o 30 min wcześniej, czyli pobudka jutro już o 4.30, trudno wyśpimy się w samolocie:tak::-) Pa kobietki:tak:

i ja życzę udanych i bezusterkowych juz wakacji:tak::tak::tak:

A my już spakowani spakowani. Dwie walichy, plus podręczny dla Wiki, aparat i podręczny dla nas:tak:Lot nam przesunęli o 30 min wcześniej, czyli pobudka jutro już o 4.30, trudno wyśpimy się w samolocie:tak::-) Pa kobietki:tak:
Spokojnej i udanej podróży.Ach...zazdroszczę...:tak:

reklama
Irtasia i Miska szczesliwej,spokojnej,krotkiej podrozy:tak::tak::tak:
Renatko,przywiez troszke słoneczka ze soba:tak:.

Do góry