reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wakacje

Ja tak samo Gosia :tak: Wakacje tylko z Oliwką :tak: Nie potrafiłabym wypoczywać bez niej :no:
Ja tak samo.:tak:

niooooooooooooo:-) mam radoche jak male dziecko:-)
Ciesze sie razem z Tobą.:tak:

Pod namiotem też fajnie.
My zamierzamy jechać na spływ kajakowy..Tylko po tej ostatniej akcji z Kubą boję sie jechać gdziekolwik.Choć mąż mnie pociesz,że jak będę chciał w każdej chwili mnie odwiezie do domu,jak będzie gorsza pogoda,albo kube cos wysypie.Jedziemy na 4 dni.:tak:

reklama
im bliżej wyjazdu, tym więcej wątpliwości, coś czuję, ze na długo zapamietamy te wakacje. Mała da nam na pewno popalić, wczoraj nie czułam kręgosłupa od noszenia jej i spełniania zachcianek, nie usiedzi nawet na chwilę przy stoliku w restauracji, tylko zwiewa gdzie ja oczy poniosą. Jak tak będzie 3 razy na dzień to wymiękam:(

własnie dlatego chyba nie pojedziemy na mazury bo woda bedzie na 200% główna atrakcja małej ...a do wody mamy kawałek
w domu a rzcej na ogrodku staramy sie zeby było wsio pod mała zrobione ...i nie latanie za nia:rofl2:

pozostaje mi / nam dom i basen /baseny w ogrodku .....moze namiot;-):-).......i jazda autobusem na Rewe:rofl2:

Ojej,jak sobie pomysle ,ze i mnie to czeka nad morzem...Koniecznie musze kupic szelki,to chociaz daleko nie ucieknie;-).

Ojej,jak sobie pomysle ,ze i mnie to czeka nad morzem...Koniecznie musze kupic szelki,to chociaz daleko nie ucieknie;-).

mam wrazenie sie ze sie ze mnie nabijasz................
ale spoko
jak pomieszkasz nad woda nie za blisko to napewno nie posiedzisz przed domkiem ani nie po grilujesz a juz zupełanie nie odpoczniesz:-p........chyba ,ze lubisz jooging 24H
[jesli chcesz pilnowac dziecko]

własnie dlatego chyba nie pojedziemy na mazury bo woda bedzie na 200% główna atrakcja małej ...a do wody mamy kawałek
w domu a rzcej na ogrodku staramy sie zeby było wsio pod mała zrobione ...i nie latanie za nia:rofl2:

pozostaje mi / nam dom i basen /baseny w ogrodku .....moze namiot;-):-).......i jazda autobusem na Rewe:rofl2:
skąd jak to znam jak idziemy na spacer na plaze do SOPOT to inni siedzą jedzą rybusie a ja latam i odciągam Szymka od morza i tak non stop

dlatego uwielbian nasz taras wiem ze moze tam smialo sam przebywac i wszystkim sie bawic nic mu sie nie stanie nawet jak zje jakiegos liscia z doniczki

dziewczyny ja sie w Polsce nie znam , a Wy zapewnie TAk- JAKIE SA LINIE LOTNICZE W POLSCE Z OFERTAMI LOTOW KRAJOWYCH?
wiem ze kilka powstalo ale ich nie znam:-(

reklama
mam wrazenie sie ze sie ze mnie nabijasz................
ale spoko
jak pomieszkasz nad woda nie za blisko to napewno nie posiedzisz przed domkiem ani nie po grilujesz a juz zupełanie nie odpoczniesz:-p........chyba ,ze lubisz jooging 24H
[jesli chcesz pilnowac dziecko]
Agusia,czemu sie z Ciebie nabijam?Nie bardzo wiem czemu tak pomyslałas?:baffled:
Bedziemy mieszkali w bloku,wiec do zadnego ogrodka ogrodzonego nie wpuszcze,wszedzie bede za nim latac.Cały czas w wozku nie bedzie siedział,bo sie umeczy...:blink:

Do góry