reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wakacje

potrzebuje namiar na kwatere na d morzem gdzie mozna sie udac z malutka. bo mam chec gdzies wyjechac nad morze? moze te dziewczyny ktore juz wrocily cos poleca??

reklama
No niestety w tym roku nie możemy MY z nad morza zagwarantować dobrej pogody :-(, u nas cały czas zimno tylko pojedyncze dni dają nam oddetchnąć od deszczów i wiatrów :-(. Ogolenie w tym roku pogoda nas nie rozpieszcza :no::no:.
Ale wszystkim wybierającym się na urlop życzymy udanej pogody :tak:, w końcu meteorolodzy mówili, że w sierpniu bedzie ładnie (ale i oni sie mylą niestety:-()

Ale dziewczyny co mieszkaja nad morzem mają super, był taki czas że bardzo chciałam sie gdzieś na wybrzeże wyprowadzic:tak:ja natomiast mieszkam w górach i tez nie jest źle zwłaszcza że lubie jeżdzic na nartach, może w tym roku sie uda:tak::-):tak::-)

Gosia, super zdjęcia z wakacji. Oli ma identycznego bodziaka. A co do przebierania, to ja wolę Oliwkę przebierać w bagażniku (jeśli pogoda na to pozwala), bo na tylnim siedzeniu jakoś mi nie wygodnie, pomimo, że mamy dużo miejsca, bo te siedzenia są lekko pochylone w stronę oparcia i Oli mi zawsze zjeżdża. Mam taki samochód - w bagażniku jest full miejsca:
otoMoto - ogłoszenia motoryzacyjne, kup lub sprzedaj samochód i motocykl

Ale dziewczyny co mieszkaja nad morzem mają super, był taki czas że bardzo chciałam sie gdzieś na wybrzeże wyprowadzic:tak:ja natomiast mieszkam w górach i tez nie jest źle zwłaszcza że lubie jeżdzic na nartach, może w tym roku sie uda:tak::-):tak::-)

:-):-) tak to już jest, że te co mieszkają w górach chcą nad morze, a te co maja na codzien morze chciałyby góry :-):-) i tak można dalej ja mam proste włosy i zawsze chciałam mieć kręcone, a te co mają kręcone wolą proste :-):-) oczywiście sa wyjatki

Ja w czasie podróży przebierałam Lenkę na tylniej kanapie, bo bagażnik był cały załadowany :-D:-D, a mamy taki samochodzik (zresztą do sprzedania :-):-))

reklama
Ja również dolączam do klubu mam przebierajacych dzieciaczki w aucie:-D ja to robie dośc czesto, choc przyznam ze nie jest to za wygodne. Ale co tam mamy lutowe wszędzie dadzą radę:tak:
Kasiad bardzo ładny i duzy macie samochodzik:tak: My teraz mamy taki, ale mąż wybiera się po jakiś inny(marka zostaje chce zmienic model, może tez skusi się na combi):-)

Do góry