reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ulubione zajecia i nie tylko...:)

M

monika_pk

Gość
Wiecie co.pomyslałam sobie ze mozemy sie podzielic tym co lubimy robic na co dzien,kiedy maz, dzieci i zwierzaki sa juz pojedzone,w domu posprzatane....nie wszyskie tez pracujemy..albo z wyboru albo uziemione L4....Jesli chodzi o mnie jestem kinomanka....wczoraj zaliczyłam WOJNE Światów.....jesli któras z Was lubi tego typu filmy POLECAM!

reklama
ach.....poza tym dzis jest 4 czesc mojej ukochanej sagi.....OBCY-przebudzenie:).....ciekawa jestem czy któras z Was podziela moje zamiłowanie:)buxki!

ja uwielbiam filmy ale udaje mi się je oglądać ostatnio "jednym okiem"
i to w ciągu dnia - dbam, żeby mała nie gapiła się na telewizor i wieczorem jak już śpi
- to wtedy zazwyczaj oczka same mi się zamykają...

lepiej mi wychodzi zksążkami - mogęczytac jak mała śpi na spacerze :)

no i udało mi sięwyegzekwować jeden wieczór w tygodniu - całe 1,5 godziny - na to żeby pojechać
na basen na aerobik! Rewelacja! Włączam radio w aucie b.głośno a potem relaks w wodzie i powrót
do rzeczywistości jest łatwiejszy :laugh:
pozdraiwam

No to ja przeważnie czytam albo siedzę na necie z siostrą :) W wolnych chwilach będę chodzić na spacery i rower, bo do tej pory każdy wolny weekend przeznaczałam z mężem na wolontariat (przytuliska dla zwierząt). Muszę się pochwalić, że obejrzałam ostatnio Lutra i bardzo polecam :)

monika - jak lubisz filmy, to powinnaś być teraz w Cieszynie, bo trwa tu dziesięciodniowe święto kina - festiwal Era Nowe Horyznonty :) Ja też lubię filmy, ale akurat science-fiction to niespecjalnie. W zeszłym roku obejrzałam podczas festiwalu kilka perełek, których normalnie w kinie człowiek nie uraczy. A w tym roku jakoś się nie mogę wybrać (ciągle mi się spać chce więc się boję, zeby w kinie nie zasnąć hihi);
Druga moja pasja to książki wszelakiej maści.
Poza tym zimą bardzo lubię jazdę na nartach :) No i dobra muzyczka zawsze mile widziana.

A ja ostatnio wszystkie filmy latwe , lekkie i smieszne wybieram- ostatnio Madagaskar- no po prostu swietny jest. No i ksiazki i to tonami. Wszystkie rodzaje.....
A moze z Cieszyna Pytia jestes?

reklama
felqua - końcem września przeprowadzamy się do nowego domku, zapraszam na herbatkę, soczek czy cokolwiek innego :)

Do góry