reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ukochane skarby już na świecie

reklama
stjepa slodziak z Twojego syneczka i jakie ladne oczka ma:tak:a Ewka jaka odwazna tak samo jak te wiewiory:-D
koral uroczo wygladacie,ty promieniejsz:tak:a starszy brat nie zazdrosny o cyckanie?

tez chcialam kilka fotek wkleic i znowu komp odmowil wspolpracy:crazy:

Fajowe fotki dziewczyny
STJEPA - super z tymi wiewiorami, a z Ewki "kawal baby" :-D;-)...i Rafcio sliczny bobasek :-)
KORALKU - slodko wygladasz z chlopakami....czy ja dobrze widze ze oni obydwaj spia przytuleni do Ciebie? Nie ma to jak matka polka :rofl2:

To ja tez troszke moich chlopaczkow..... :-)

No to ja tez troszke Oliego pokaze:-pterazniejsze i wczesniejsze:tak::happy:

Załączniki

• oliko.JPG
    oliko.JPG
    34,1 KB · Wyświetleń: 156
  • ciu.jpg
    ciu.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 158
  • 58916626be.jpg
    58916626be.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 166
  • b03aa099d1.jpg
    b03aa099d1.jpg
    40,2 KB · Wyświetleń: 160
  • b6e1e64c8d.jpg
    b6e1e64c8d.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 171
  • DSC03297.jpg
    DSC03297.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 168
Ostatnia edycja:
Stjepa twoja mama :szok:to mlodziutka masz mame:-) wlasnie mi sie wydawalo, ze troche inaczej wygladasz :sorry::-D- ale pomyslalam, ze moze inna fryzurka itd...:-D
Anetko urocze masz dzieciaczki:-) a jak na Filipa patrze to jakbym ciebie widziala:tak:
Alu Oli bardzo mi przypomina Anetki Kube:-)

Ala-moje pierwsze spostrzeżenie to też podobieństwo Oliego do Kubusia Anetki:tak:
Anetka-chłopaki jak zwykle na medal;-):-)
Koral-zdjęcie z dwójką przy "piersi"-rewelacja:happy:
Stjepa-ładnie się prezentuje Twoja rodzinka na spacerku (no i mama też;-))

Hmmmm....czy ja wiem, moze troche, ale tylko na 3 i 5 zdjeciu..tak mi sie wydaje...
W kazdym razie fajny i wesoly chlopczyk z Oliego :-)

reklama
Stejpa "rozmarzony rafaello" przepiekne zdjecie on jest cudny :-)
Koralku twoj maluszek slodziutki do schrupania a zdjecie jak syneczki spia przytuleni do ciebie poprostu urocze :-)
Anetka fajna ma Kubus koszulke "polska" - Nikodem ma podobna i do tego spodenki jeszcze ;-)A Filipek to cala mama, sliczne ma oczka :-)
Ala_oli fajnie ze foteczki wkleilas, Oli fajniusi chlopczyk, taka ma buzke z wyrazem "co by tu spsocic" ;-)

Do góry