reklama
szmina
mamusia Emilki i Filipka
stjepa slodziak z Twojego syneczka i jakie ladne oczka maa Ewka jaka odwazna tak samo jak te wiewiory
koral uroczo wygladacie,ty promieniejsza starszy brat nie zazdrosny o cyckanie?
tez chcialam kilka fotek wkleic i znowu komp odmowil wspolpracy
koral uroczo wygladacie,ty promieniejsza starszy brat nie zazdrosny o cyckanie?
tez chcialam kilka fotek wkleic i znowu komp odmowil wspolpracy
Fajowe fotki dziewczyny
STJEPA - super z tymi wiewiorami, a z Ewki "kawal baby" ;-)...i Rafcio sliczny bobasek :-)
KORALKU - slodko wygladasz z chlopakami....czy ja dobrze widze ze oni obydwaj spia przytuleni do Ciebie? Nie ma to jak matka polka
To ja tez troszke moich chlopaczkow..... :-)
STJEPA - super z tymi wiewiorami, a z Ewki "kawal baby" ;-)...i Rafcio sliczny bobasek :-)
KORALKU - slodko wygladasz z chlopakami....czy ja dobrze widze ze oni obydwaj spia przytuleni do Ciebie? Nie ma to jak matka polka
To ja tez troszke moich chlopaczkow..... :-)
No to ja tez troszke Oliego pokazeterazniejsze i wczesniejsze
Załączniki
Ostatnia edycja:
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
Stjepa twoja mama to mlodziutka masz mame:-) wlasnie mi sie wydawalo, ze troche inaczej wygladasz - ale pomyslalam, ze moze inna fryzurka itd...
Anetko urocze masz dzieciaczki:-) a jak na Filipa patrze to jakbym ciebie widziala
Alu Oli bardzo mi przypomina Anetki Kube:-)
Anetko urocze masz dzieciaczki:-) a jak na Filipa patrze to jakbym ciebie widziala
Alu Oli bardzo mi przypomina Anetki Kube:-)
Ala-moje pierwsze spostrzeżenie to też podobieństwo Oliego do Kubusia Anetki
Anetka-chłopaki jak zwykle na medal;-):-)
Koral-zdjęcie z dwójką przy "piersi"-rewelacja
Stjepa-ładnie się prezentuje Twoja rodzinka na spacerku (no i mama też;-))
Anetka-chłopaki jak zwykle na medal;-):-)
Koral-zdjęcie z dwójką przy "piersi"-rewelacja
Stjepa-ładnie się prezentuje Twoja rodzinka na spacerku (no i mama też;-))
reklama
sami
Fanka BB :)
Stejpa "rozmarzony rafaello" przepiekne zdjecie on jest cudny :-)
Koralku twoj maluszek slodziutki do schrupania a zdjecie jak syneczki spia przytuleni do ciebie poprostu urocze :-)
Anetka fajna ma Kubus koszulke "polska" - Nikodem ma podobna i do tego spodenki jeszcze ;-)A Filipek to cala mama, sliczne ma oczka :-)
Ala_oli fajnie ze foteczki wkleilas, Oli fajniusi chlopczyk, taka ma buzke z wyrazem "co by tu spsocic" ;-)
Koralku twoj maluszek slodziutki do schrupania a zdjecie jak syneczki spia przytuleni do ciebie poprostu urocze :-)
Anetka fajna ma Kubus koszulke "polska" - Nikodem ma podobna i do tego spodenki jeszcze ;-)A Filipek to cala mama, sliczne ma oczka :-)
Ala_oli fajnie ze foteczki wkleilas, Oli fajniusi chlopczyk, taka ma buzke z wyrazem "co by tu spsocic" ;-)
Podziel się: