reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ukochane skarby już na świecie

STJEPA - piekne dzieciaki....Rabcio cudny, a Ewka przeslodka z tymi kwiatuszkami :-)
KORALKU - i Twoje maluchy sliczniutkie....Julek chyba zakochany w braciszku, co? :-)

reklama
Stejpa, Koralku ale te wasze kruszynki cudne :-)
Stejpcia ale Ewunia ma ladny bukiecik, uwielbiam konwalie ;-) sliczna dziewczynka
Koralku starszy braciszek widac ze ucieszony z braciszka :-)

powiem szczerze że jak patrzę na te maleństwa to jakoś już nie pamiętam jak to u nas było z kąpaniem itd :-)

spacerek po lazienkach
1,2 ewunia karmi wiewiorki ("chodz, chodz, mam orzeszek, chodz, kochasz orzeszki? dobre orzeszki sa, chodz ... ;-)")
3 rozmarzony rafaello
4 relaks

Załączniki

• 2009_05_24_w_uazienkch_052.jpg
    2009_05_24_w_uazienkch_052.jpg
    45 KB · Wyświetleń: 165
  • 2009_05_24_w_uazienkch_063.jpg
    2009_05_24_w_uazienkch_063.jpg
    48 KB · Wyświetleń: 160
  • untitled.jpg
    untitled.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 174
  • 2009_05_24_w_uazienkch_123.jpg
    2009_05_24_w_uazienkch_123.jpg
    38,2 KB · Wyświetleń: 163
kilka fotek od nas ;-)

Załączniki

• maj 017.jpg
    maj 017.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 162
  • maj 021.jpg
    maj 021.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 158
  • maj 059.jpg
    maj 059.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 169
  • maj 081.jpg
    maj 081.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 157
reklama
KORALKU dziekuje bardzo, ale to nie ja tylko moja mama ;-), ja az tak dobrze nie wygladam :-D ... a zdjecie z dwoma przytulakami slodkie, fajnie miec dwojeczke nie? taki czwarty, brakujacy listek koniczynki sie urodzil

Do góry