reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze ukochane skarby już na świecie

STJEPA - piekne dzieciaki....Rabcio cudny, a Ewka przeslodka z tymi kwiatuszkami :-)
KORALKU - i Twoje maluchy sliczniutkie....Julek chyba zakochany w braciszku, co? :-)

reklama
Stejpa, Koralku ale te wasze kruszynki cudne :-)
Stejpcia ale Ewunia ma ladny bukiecik, uwielbiam konwalie ;-) sliczna dziewczynka
Koralku starszy braciszek widac ze ucieszony z braciszka :-)

powiem szczerze że jak patrzę na te maleństwa to jakoś już nie pamiętam jak to u nas było z kąpaniem itd :-)

spacerek po lazienkach
1,2 ewunia karmi wiewiorki ("chodz, chodz, mam orzeszek, chodz, kochasz orzeszki? dobre orzeszki sa, chodz ... ;-)")
3 rozmarzony rafaello
4 relaks

Załączniki

• 2009_05_24_w_uazienkch_052.jpg
    2009_05_24_w_uazienkch_052.jpg
    45 KB · Wyświetleń: 164
  • 2009_05_24_w_uazienkch_063.jpg
    2009_05_24_w_uazienkch_063.jpg
    48 KB · Wyświetleń: 157
  • untitled.jpg
    untitled.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 171
  • 2009_05_24_w_uazienkch_123.jpg
    2009_05_24_w_uazienkch_123.jpg
    38,2 KB · Wyświetleń: 160
kilka fotek od nas ;-)

Załączniki

• maj 017.jpg
    maj 017.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 160
  • maj 021.jpg
    maj 021.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 154
  • maj 059.jpg
    maj 059.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 166
  • maj 081.jpg
    maj 081.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 153
reklama
KORALKU dziekuje bardzo, ale to nie ja tylko moja mama ;-), ja az tak dobrze nie wygladam :-D ... a zdjecie z dwoma przytulakami slodkie, fajnie miec dwojeczke nie? taki czwarty, brakujacy listek koniczynki sie urodzil

Do góry