reklama
Maly rowniez lubi TV i komputer, ale ja sie staram, zeby jednak nie patrzyl w te strone. U nas glowka tez sie poci, ale ja mysle, ze to od goraca. Pocenia stop nie zauwazylam, ale czasem to sie caly spoci np. podczas jedzenia.
Wczoraj lekarz powiedzial,zeby juz nie podawac codziennie wit. D3, tylko tak co 2 dni.
M_ktosiu smigaja do lekarza na wizyte kontrolna. Ja tez mysle, ze w Malezji jest wystarczajaco slonca i nie trzeba dodtakowo podawac wit. D3
Moj maluszek lubi spac na prawym boczku,a glowke ma bardziej splaszczona po lewej stronie
Wczoraj lekarz powiedzial,zeby juz nie podawac codziennie wit. D3, tylko tak co 2 dni.
M_ktosiu smigaja do lekarza na wizyte kontrolna. Ja tez mysle, ze w Malezji jest wystarczajaco slonca i nie trzeba dodtakowo podawac wit. D3
Moj maluszek lubi spac na prawym boczku,a glowke ma bardziej splaszczona po lewej stronie
anula88
MAMY SIEBIE :0)
hehe pisanie smsków też fajna sprawa i oczywiście korci coby telefon do buzi wsadzić,ostatnio jak byliśmy na gipsikach to Kubala zainteresował się telefonem,leżał spokojnie trzymał sobie tel ja kontrolowałam jego ruchy aż wkońcu myk-telefon spadł na kafelki i w gips hehe lekarz łapał mi tel ale nie zdążył cały był zagipsowany hehe
Monika K-W
Fan(ka)
Mala ostatnio sie dostala do kompa ze tatusiowi powiekszyla literki na ogladanej stronie a pote sie meczyl jak to zlikwiodowac i mowil ze on ślepy nie jest
a matiasek wczoraj znowu sie rozbeczał potwornie jak mu dzieciaki zaczęły do wózka zaglądać i krzyczeć....... była taka 8m-na dziewczynka która piskała.... zaczynam sie bać jak zbliżają się dzieci do niego:-(
natala była całkiem inna ... wyrywała do dzieci... uwielbiała towearzystwo.... do dziś jest odważna i przebojowa
stwierdziłam,ze mati będzie spokojny i wrażliwy - PO MAMUSI:-)... bo natala to charakterek tatusia
natala była całkiem inna ... wyrywała do dzieci... uwielbiała towearzystwo.... do dziś jest odważna i przebojowa
stwierdziłam,ze mati będzie spokojny i wrażliwy - PO MAMUSI:-)... bo natala to charakterek tatusia
reklama
M
m_ktosia
Gość
hania moze to juz ta faza przejsciowa ze sie mati boi obcych
anula ale niezle juz sobie kubala radzi z klawiaturka, prosze prosze
anula ale niezle juz sobie kubala radzi z klawiaturka, prosze prosze
Podziel się: