reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ukochane skarby już na świecie

ktoras juz o tym pisala ze nie stosuje tych nawilzanych husteczek do pupy, a ja sie skusilam bo niby wygodnie i po 2 tyg moja mala zlapala ostre uczulnie.........odstawilam husteczki, myje pupcie pod kranem, wszystko pieknie zeszlo...nawet krem jest niepotrzebny :tak: :cool2:

reklama
aha spoko...my juę odwiedzilismy pra babcię i teściów oraz moich rodziców, więc Maciej jest powsinogą:-D hihihihi

my bylismy natomiast na pierwszej wycieczke, 2.5 godziny jazdy autem mala zniosla niezle bo spala :tak:
potem nocleg w hotelu, troszke poplakala jak jedlismy w hotelowej jadlodajni i ja musialam karmic bo nie bylo rady i sie uspokoila,
nelka kapala sie ze mna w duzej wannie, takze bylo fajosko,
i zaliczylismy 2godzinny spacer podczas gdy moj m wzial udzial w polmaratonie, sie nalazilysmy i ciesze sie ze ja sie dobrze czulam po tym chodzeniu...:cool2:

... ja właśnie zapodaję małego pod kranik... w domu nie używam chusteczek w ogóle... pupcia zdrowiuśka... żadnych zaczerwień nie ma:-)

m- ktosiu - wypad odważny ...ale też jestem zdania,że trzeba żyć normalnie i nie odmawiać sobie rozrywek... dzisiaj dziecko można zabrac wszędzie i chyba nie budzi to zdziwienia

mycie pupki pod kranem naprawde pomaga , zgadzam sie z toba m_ktosiu :tak: ja tez odstawilam na jakis czas chusteczki bo maly mial czerwona pupe i nie chcialam mu dodatkowo jezdzic chusteczkami w rowku:tak:
i naprawde plukanie zadka przy zmianie pieluchy pomoglo:-) polecam

wiecie co mój Kubuś to już taki duży chłopaczek że musieliśmy się zaopatrzyć w pieluszki "pampers 3 " :tak: hohoh rośnie szybciuteńko :-)
Witaminke też dajemy maluszkowi raz dziennie 2 kropelki :-)
A pupcie myjemy chusteczkami i jak narazie jest OKY :-)

reklama
Ho ho Anula88 to faktycznie roznie jak na drozdzach. My nadal uzywamy 1, ale 2 tez juz sie dobrze trzymaja.
Ja "podmywam" przy przewijaniu chusteczkami, narazie jest ok.

Do góry