reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze testy, brzuszki, usg, wyniki :)

reklama
Wiem:) doczekasz się, a póki co ciesz się, że nie bolą Cię plecy, że skóra nie pęka, że paznokcie u nóg dasz radę obciąć czy pomalowac, że widzisz jeszcze co u Ciebie "na dole". Duże brzuszki już tego nie mogą, albo zaraz nie będą mogły..

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj ile bym dwa za malutki brzuszek ... Nie ma problemu z ubraniami i zakładaniem skarpet czy butów. Nie ma problemu ze wstawaniem no i skóra wygląda dużo lepiej. Pozatym docenisz małe brzusio po porodzie ;)

Wiem:) doczekasz się, a póki co ciesz się, że nie bolą Cię plecy, że skóra nie pęka, że paznokcie u nóg dasz radę obciąć czy pomalowac, że widzisz jeszcze co u Ciebie "na dole". Duże brzuszki już tego nie mogą, albo zaraz nie będą mogły..

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie :p ostatnio mąż do mnie czy to jakaś nowa moda z fryzura na dole, pytam jaka fryzura, golilam się tak jak zawsze... A ten wziął włoski w palce i pociągnął, w takich miejscach, gdzie byłam pewna na 100 procent, że już ich tam nie ma oO

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mi lekarz powiedział, że mam się nie depilować tak głęboko (zawsze chodziłam tylko z paseczkiem na wzgórku):/ Niebardzo mi to pasuje, ale musiałam zmienić fryzurę:( Trymerem skracam na krótko, tylko bliżej do porodu czekam i idę do kosmetyczki, bo wtedy sama i tak tego wtedy nie zrobię i niech rwie.

Mi lekarz powiedział, że mam się nie depilować tak głęboko (zawsze chodziłam tylko z paseczkiem na wzgórku):/ Niebardzo mi to pasuje, ale musiałam zmienić fryzurę:( Trymerem skracam na krótko, tylko bliżej do porodu czekam i idę do kosmetyczki, bo wtedy sama i tak tego wtedy nie zrobię i niech rwie.

No to rzeczywiście bardzo przeszkadza... A buty mąż mi wiąże [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia.zosia dlatego moj małż marzy juz o duzym brzuszku :D Poki co to moje kolezanki wygladaja na bardziej ciezarne niz ja :D

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój M mówi to samo [emoji4]
Ale mój brzus na szczęście coraz bardziej widoczny

Czekamy na nasz trzeci cud [emoji178]
23tydz [emoji177]NADIA[emoji177]

Chwalę się :) Synek w 21 tygodniu :)

Załączniki

• 142(1).jpg
    142(1).jpg
    52,9 KB · Wyświetleń: 157
reklama
Do góry