reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze testy, brzuszki, usg, wyniki :)

Hej. dziś do was dołączyłam, ponieważ dopiero wczoraj lekarz ustalił termin porodu (poprzednio było za wcześnie żeby ustalić wg USG )wg OM 24.01.2017 ale wg USG 01.02.2017

Chciałam dodać zdjęcie mojego dzieciątka ale wyskakuje mi jakiś błąd :(

reklama
1468320957-1d1mld.jpeg
To moje cudeńko :). Wstawię potem resztę tylko muszę obrobic

Airfix no po prostu ósmy cud świata:)
Szkoda ze u mnie 3d płatne, bo ja idę za półtora tygodnia to by był 9t 5d :) no ale pozostaje mi poczekać do prenatalnego na taką widokówke ;)

Elenaa U mnie w pierwszej ciąży nie stać nas było 360zl za takie usg...A w tej, mój lekarz ma w gabinecie, w cenie wizyty sam robi,nie pyta:) podejrzewam ze co wizytę mnie uraczy taka foteczka

A to prenetalne robi się w 3d prawda?

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to zwykle usg miałam, nie prenatalne. To dopiero 9tydz:) W pierwszej ciąży prenatalne miałam takie zwykle jak zawsze robi się ,tylko lekarz mierzył sobie te swoje parametry :) owszem można było dopłacić 360zl wtedy się płytkę z dzidzi w 3d/4d dostawalo:) a tu lekarz robi gratis pacjentkom to 3d/4d w każdym tygodniu zależy jak na wizycie wypadnie tydzień ciąży,już nie doplacam nic. 200zl wizyta.

reklama
Do góry