reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze testy, brzuszki, usg, wyniki :)

1466183037-rr543o.jpeg

Myśle ze jeszcze za bardzo nie widać nawet :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie :) Jestem tu nie po raz pierwszy, ale wcześniej odwiedzałam forum bardziej jako czytelniczka niż aktywny forumowicz.
Myślę, że mogę być w ciąży... Skąd niepewność? 2 testy - oba negatywne. Ale okres (zawsze jak w zegarku) tym razem spóźnia się już 7 dzień. Stwierdziłam, że poczekam z lekarzem do przyszłego tygodnia, żeby nie siać paniki. Od tygodnia odczuwam lekki ucisk w podbrzuszu - już myślałam, że przyjdzie @, ale nic z tego. Na dodatek mlecznobiały śluz, dość obfity, choć wcześniej przed @ doświadczałam raczej suchości. Poza tym jestem jakaś taka rozbita.

Czy któraś z Was tak miała? Potrzebuję mentalnego wsparcia :)

Jeśli wszystko się potwierdzi to w lutym powitamy fasolkę :) Trochę strach, trochę radość... :)

Witajcie :) Jestem tu nie po raz pierwszy, ale wcześniej odwiedzałam forum bardziej jako czytelniczka niż aktywny forumowicz.
Myślę, że mogę być w ciąży... Skąd niepewność? 2 testy - oba negatywne. Ale okres (zawsze jak w zegarku) tym razem spóźnia się już 7 dzień. Stwierdziłam, że poczekam z lekarzem do przyszłego tygodnia, żeby nie siać paniki. Od tygodnia odczuwam lekki ucisk w podbrzuszu - już myślałam, że przyjdzie @, ale nic z tego. Na dodatek mlecznobiały śluz, dość obfity, choć wcześniej przed @ doświadczałam raczej suchości. Poza tym jestem jakaś taka rozbita.

Jeśli wszystko się potwierdzi to w lutym powitamy fasolkę :) Trochę strach, trochę radość... :)

Witaj [emoji4] najlepiej pójść do laboratorium i zrobić test z krwi , tzn beta hcg, jeśli okres Ci się spóźnia 7 dni beta napewno to pokaże, czasem testy sikany wychodzą bardzo późno, czytałam kiedyś jak laska napisała, że betę miała 400 a sikaniec był negatywny.

Trzymam kciuki :) tak jak mówi Iza beta wszystko wyjaśni. Testy lubią oszukiwać

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny tydzień temu miałam progesteron 41 dziś 24 - mam sie martwić? Beta przyrosła w 72h o 140%, wcześniej tyle rosła w 48h

[

3jgxikgn3c7ux2cm.png

Dziewczyny tydzień temu miałam progesteron 41 dziś 24 - mam sie martwić? Beta przyrosła w 72h o 140%, wcześniej tyle rosła w 48h

[

3jgxikgn3c7ux2cm.png
Idz do gina po wspomaganie. Dupek lub luteina. Progesteron powinien rosnąć a nie spadać ale w ciągu doby zmienia się jego poziom więc na spokojnie idz po lekka pomoc :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry