reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze testy, brzuszki, usg, wyniki :)

reklama
O matko boska, a ja myślałam, ze mam maly brzuszek [emoji1] Taki to mialam z dwa miesiace temu.. Najwazniejsze, ze mama i synus zdrowi! A Ty sie tylko ciesz, ja za duzo marudzilam na maly brzuch i teraz dostalam arbuza [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A mi od czwartego miesiaca wszyscy mówią "Zobaczysz, zaraz zacznie rosnąc i zaczniesz tyć" a tu już zaraz zaczyna się 9-ty i nadal nie jest ogromny:) Nie ukrywam, że mnie to nawet cieszy, bo może szybciej uda się wrócić do dobrej formy:)

Tez mi tak mowili ale u mnie mieli racje [emoji23] Ale u Ciebie to juz 35 tydzien wiec za bardzo Cie juz nie wybrzuszy. Ile kg poki co przytylas? O ile w ogole..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A rodzic będę prawdopodobnie przez CC za jakieś 4 tygodnie ze względu na poprzeczne ułożenie dziecka, więc zostały mi 4 tygodnie na "porost brzucha":)

A rodzic będę prawdopodobnie przez CC za jakieś 4 tygodnie ze względu na poprzeczne ułożenie dziecka, więc zostały mi 4 tygodnie na "porost brzucha":)
Ja tez mam póki co położenie posladkowe, wiec lekarka juz wspominała o cc. Liczę ze się jednak obroci, o ile nie jest bardzo duzy. Czytałam wczoraj opis cc i nie bardzo mi się usmiecha.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No mój synek malutki nie jest a i miejsca ma bardzo mało więc zobaczymy 12 stycznia już na pewno jak to będzie.. Jak na razie ruchy czuję cały czas w tych samych miejscach i widać jak wypina główkę i pośladki po obu bokach brzucha, więc raczej pozycji jeszcze nie zmienił..

Do góry