reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

Do KA milki
wysłałam Ci odpowiedź na Twoje zapytanie na maila. W razie czego służę informacją. A Tobie i wszystkim starajacym się życzę powodzenia, cierpliwości i spokoju... To pomaga (wiem z autopsji) - też tu kiedyś gościłam :D

reklama
Ja pamietam Cię Marcia:)..
i to prawda..rzućcie na luż..co nie oznacza..nie mysleniao dzidziusiu(bo wiem, ze tak sie nie da), ale..odłozenia termometrów, obserwowania paranoidalnie ciała, mówienie- juz teraz muszę- chodz- mam owul..bo wtedy- WILKIE G wychodzi!Wie ze wszystki sie uda- kwestia czasu!:)

Ja pamietam Cię Marcia:)..
i to prawda..rzućcie na luż..co nie oznacza..nie mysleniao dzidziusiu(bo wiem, ze tak sie nie da), ale..odłozenia termometrów, obserwowania paranoidalnie ciała, mówienie- juz teraz muszę- chodz- mam owul..bo wtedy- WILKIE G wychodzi!Wie ze wszystki sie uda- kwestia czasu!:)

Własnie, właśnie Rusalka to co piszesz to święte słowa!!! Mi lekarz powiedział wprost: jak będziecie sie starać o dziedzię o najlepiej o tym nie mysleć w trakcie a przed mozna wypić po lampce wina, tak na rozliźnienie ::) No i pomogło jak widać poniżej.
Serdeczne gratulacje Rusalko dla Ciebie i twojego maleństwa ;D

Własnie, właśnie Rusalka to co piszesz to święte słowa!!! Mi lekarz powiedział wprost: jak będziecie sie starać o dziedzię o najlepiej o tym nie mysleć w trakcie a przed mozna wypić po lampce wina, tak na rozliźnienie ::) No i pomogło jak widać poniżej.
Serdeczne gratulacje Rusalko dla Ciebie i twojego maleństwa ;D

dziewuszki aparacik już zakupiony jest super teraz tylko uczę się go obsługiwać-a na dodatek mąż miał dzień dobroci dla zwierząt-hi hi hi ;D i kupił mi wypasioną suszarke do włosów .Teścik czeka schowany w szafce od kilku ładnych miesięcy -może w końcu się doczeka na swój debiut ;D-mam taką nadzieje :) modle się o to ,może wkońcu nadeszła i moja kolej -oby tak .ZEBRRA-ja też mam już dziecko i też córcie i na dodatek są z tego samego rocznika 2000 ,ma tez na imię jak Twoja Wiktoria-hi hi ;D ale zbieg okoliczności

widzisz jaki dobry mężuś ;) coś mi się wydaje LANA że Ty ten teścik teraz wykorzystasz hihi... :) już swoje poleżał..i wystraczy! ;D

widzisz jaki dobry mężuś ;) coś mi się wydaje LANA że Ty ten teścik teraz wykorzystasz hihi... :) już swoje poleżał..i wystraczy! ;D

reklama
Do góry