reklama
Ja pamietam Cię Marcia..
i to prawda..rzućcie na luż..co nie oznacza..nie mysleniao dzidziusiu(bo wiem, ze tak sie nie da), ale..odłozenia termometrów, obserwowania paranoidalnie ciała, mówienie- juz teraz muszę- chodz- mam owul..bo wtedy- WILKIE G wychodzi!Wie ze wszystki sie uda- kwestia czasu!
i to prawda..rzućcie na luż..co nie oznacza..nie mysleniao dzidziusiu(bo wiem, ze tak sie nie da), ale..odłozenia termometrów, obserwowania paranoidalnie ciała, mówienie- juz teraz muszę- chodz- mam owul..bo wtedy- WILKIE G wychodzi!Wie ze wszystki sie uda- kwestia czasu!
Ja pamietam Cię Marcia..
Własnie, właśnie Rusalka to co piszesz to święte słowa!!! Mi lekarz powiedział wprost: jak będziecie sie starać o dziedzię o najlepiej o tym nie mysleć w trakcie a przed mozna wypić po lampce wina, tak na rozliźnienie : No i pomogło jak widać poniżej.
Serdeczne gratulacje Rusalko dla Ciebie i twojego maleństwa ;D
Własnie, właśnie Rusalka to co piszesz to święte słowa!!! Mi lekarz powiedział wprost: jak będziecie sie starać o dziedzię o najlepiej o tym nie mysleć w trakcie a przed mozna wypić po lampce wina, tak na rozliźnienie : No i pomogło jak widać poniżej.
LANA
Fanka BB :)
dziewuszki aparacik już zakupiony jest super teraz tylko uczę się go obsługiwać-a na dodatek mąż miał dzień dobroci dla zwierząt-hi hi hi ;D i kupił mi wypasioną suszarke do włosów .Teścik czeka schowany w szafce od kilku ładnych miesięcy -może w końcu się doczeka na swój debiut ;D-mam taką nadzieje modle się o to ,może wkońcu nadeszła i moja kolej -oby tak .ZEBRRA-ja też mam już dziecko i też córcie i na dodatek są z tego samego rocznika 2000 ,ma tez na imię jak Twoja Wiktoria-hi hi ;D ale zbieg okoliczności
zebrra
Potrójna mama :)
O rany LANA nie zauwazyłam wcześniej rzeczywiście. To w takim razie może z drugą dzidzią też nam wypadnie tak samo
reklama
zebrra
Potrójna mama :)
O rany LANA nie zauwazyłam wcześniej rzeczywiście. To w takim razie może z drugą dzidzią też nam wypadnie tak samo
Podziel się: