reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze testowania...

reklama
Zawsze uwielbiałam grudzień- juz od samego początku a to Mikołajki a to Urodzinki 2 X a potem święta.

Choć ostatnio nie przepadam za świętami- te życzenia o dzidziusia wszystkich wkoło. :( :( i wyczekiwanie czy coś może powiemy??

Zawsze uwielbiałam grudzień- juz od samego początku a to Mikołajki a to Urodzinki 2 X a potem święta.

Choć ostatnio nie przepadam za świętami- te życzenia o dzidziusia wszystkich wkoło. :( :( i wyczekiwanie czy coś może powiemy??

JA WZIEŁAM SOBIE WOLNY PONIEDZIAŁECZEK I TROSZKE POLENIUCHUJE FAJNIE BĘDZIE POD WARUNKIEM ZE MÓJ MIS TEZ SOBIE WEZMIE DZIONEK WOLNY BO JAK NIE TO NUUUUUUUUUDY

reklama
JA WZIEŁAM SOBIE WOLNY PONIEDZIAŁECZEK I TROSZKE POLENIUCHUJE FAJNIE BĘDZIE POD WARUNKIEM ZE MÓJ MIS TEZ SOBIE WEZMIE DZIONEK WOLNY BO JAK NIE TO NUUUUUUUUUDY

Do góry