reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

Lanus kiedy robisz tescik? nie moge sie doczekac. Wczoraj bylam caly dzien w pracy i juz sie zastanawialam czy moze juz wiesz  :)

reklama
Lanus kiedy robisz tescik? nie moge sie doczekac. Wczoraj bylam caly dzien w pracy i juz sie zastanawialam czy moze juz wiesz  :)

gosiu2255 nie wiem dlaczego tak ci sie robi. Ja mam normalnie i tylko jak wziełam na "odpisz" to mam w wypowiedziach twój ticker.
Lana ja już się nie mogę doczekac tej 14. A muszę ci poweidzieć że śnilo mi się że czytałam twój pościk i była w nim wiadomosć o 2 kreseczkach więc bedzie tak na pewno. Trzymam kciuki.
Zebra ja tyeż uwilbiam świeta. Szczególniebożego Narodzenia. Te choinki  w domach, kolorowe lapmki, bombki, dzielenie sie opłatkiem, kolędy - hmmm- uwliebiam. Oczywiście prezenty też mnie cieszą  ;D
Axxa i Alek ja tak dobrze idzie wam to wybieranie klorów to może i mnie pomozecie: jaki kolor będzie najlepszy do pokoju dziennego (takie wsztstko razem: salon i nasza sypialnia) i do pokoju córci.

gosiu2255 nie wiem dlaczego tak ci sie robi. Ja mam normalnie i tylko jak wziełam na "odpisz" to mam w wypowiedziach twój ticker.
Lana ja już się nie mogę doczekac tej 14. A muszę ci poweidzieć że śnilo mi się że czytałam twój pościk i była w nim wiadomosć o 2 kreseczkach więc bedzie tak na pewno. Trzymam kciuki.
Zebra ja tyeż uwilbiam świeta. Szczególniebożego Narodzenia. Te choinki  w domach, kolorowe lapmki, bombki, dzielenie sie opłatkiem, kolędy - hmmm- uwliebiam. Oczywiście prezenty też mnie cieszą  ;D
Axxa i Alek ja tak dobrze idzie wam to wybieranie klorów to może i mnie pomozecie: jaki kolor będzie najlepszy do pokoju dziennego (takie wsztstko razem: salon i nasza sypialnia) i do pokoju córci.

Lana juz doczytalam kiedy testujesz  ;) Ja tez juz czekam na swieta. Zapach choinki w domu i pyszne jedzonko no i oczywiscie mila atmosfera przy stole :)Chociaz nie ukrywam , ze przygotowan nie lubie
gosiu2255 ja 3-ci cykl a ty?

Lana juz doczytalam kiedy testujesz  ;) Ja tez juz czekam na swieta. Zapach choinki w domu i pyszne jedzonko no i oczywiscie mila atmosfera przy stole :)Chociaz nie ukrywam , ze przygotowan nie lubie
gosiu2255 ja 3-ci cykl a ty?

reklama
Do góry