reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

Witam :-)
Ja niestety doskonale znam temat remontowo- budowlany... Właśnie urządzamy nowiutkie mieszkanie, w standardzie były tylko okna i drzwi wejściowe... A ponieważ szarpnęliśmy się na dwupoziomowe, to stawiam od dwóch tygodni ściany z tatą na górze - i już wymiękam fizycznie i psychicznie, a końca nie widać :-( W piątek musiałam nawet parkieciarzowi pomagać podłogę układać, bo źle chciał mi kolory drewna ułożyć ;-/
W rozmowie mama stwierdziła, że nic dziwnego, że nie udało się nam zafasolkować w tym miesiącu, jak cały czas biegam z materiałami, i siedzę na budowie od rana do wieczora ::)
Co do kuchni - ceny zależą mocno od materiałów i powierzchni, ja za swoją 12m2, z drewnianymi frontami zapłacę 8tys zł, wg mojego projektu jest robiona. Gdybym chciała z mdf-u i płyt wiórowych, to byłaby ok 2tys zł tańsza. Na sprzęt wydamy ok 5tys zł, w tym jest kuchenka, okap 90, zmywarka i zlew.

reklama
Witam :-)
Ja niestety doskonale znam temat remontowo- budowlany... Właśnie urządzamy nowiutkie mieszkanie, w standardzie były tylko okna i drzwi wejściowe... A ponieważ szarpnęliśmy się na dwupoziomowe, to stawiam od dwóch tygodni ściany z tatą na górze - i już wymiękam fizycznie i psychicznie, a końca nie widać :-( W piątek musiałam nawet parkieciarzowi pomagać podłogę układać, bo źle chciał mi kolory drewna ułożyć ;-/
W rozmowie mama stwierdziła, że nic dziwnego, że nie udało się nam zafasolkować w tym miesiącu, jak cały czas biegam z materiałami, i siedzę na budowie od rana do wieczora ::)
Co do kuchni - ceny zależą mocno od materiałów i powierzchni, ja za swoją 12m2, z drewnianymi frontami zapłacę 8tys zł, wg mojego projektu jest robiona. Gdybym chciała z mdf-u i płyt wiórowych, to byłaby ok 2tys zł tańsza. Na sprzęt wydamy ok 5tys zł, w tym jest kuchenka, okap 90, zmywarka i zlew.

moi rodizce za remont calego mieszkania 2 pokoje kuchnia lazienka przedpokuj od podstaw plus meble zzaplacili 20tys i wszystko jest zajebiste.Babacia ma sie lepiej bylismy u niej dwa razy.Mma nadzieje ze bedzie dobrze.Dla odstresowania wybrliamsy sie tez do zoo

moi rodizce za remont calego mieszkania 2 pokoje kuchnia lazienka przedpokuj od podstaw plus meble zzaplacili 20tys i wszystko jest zajebiste.Babacia ma sie lepiej bylismy u niej dwa razy.Mma nadzieje ze bedzie dobrze.Dla odstresowania wybrliamsy sie tez do zoo

Asiu no to świetnie, mi się też bardzo podobają mieszkanka dwupoziomowe :)  i takie bym sobchciała właśnie kupić :)

Asiu no to świetnie, mi się też bardzo podobają mieszkanka dwupoziomowe :)  i takie bym sobchciała właśnie kupić :)

reklama
Do góry