reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

reklama
u mnie temp 37,2
testu jeszcze nie zrobiłam
boje sie....
poczekam może jutro bede odważniejsza
modle sie aby @ nei było.. :-(

pozdrawiam
i życzę Wesołych Rodzinnych Świat!

Kochane, staramy się o dziecko i ja jestem chyba bardzo niecierpliwa. To byłoby nasze drugie dzieciątko. Wtedy nie planowaliśmy i samo wyszło i tak najlepiej. Teraz bardzo się niecierpliwie. Kochaliśmy się dokładnie w jajeczkowanie, po dwóch dniach dzisiaj sprawdziłam test i nic, nie ma. Wiem, ze to za wcześnie, ale czy któraś z Was też taka niecierpliwa jak ja była, a potem wszystko było ok i wynik był pozytywny.
To głupie co pisze, ale jestem strasznie niecierpliwa, bo czekałam na męża aż sie zdecyduje w kopńcu i nastąpiło to po roku. I tyle czekałam, że teraz wariuje.

po dwoch zaden test ci nie wyjdzie!!!:no: musisz byc bardziej cierpliwa, najlepiej zatestowac w dniu spodziewanej @.... a jesli juz tak bardzo musisz wczesniej to jakos 10 dni po owulacji...... trzymam kciuki za pozytywny tescik:tak:

Witam, jestem ze staraczek!!!!
U mnie jescze tydzień do testowania, ale w piatek mam 5 rocznicę ślubu i zastanawiam sie czy nie zatestowac i zrobic mężowi niespodziankę????
Brzuch mnie pobolewa i po wszystkim mi niedobrze, do tego mam zgagę i i odbija mi sie ciągle...nie wiem, co zrobić????aaa... i jeszcze piersi kłuja po bokach...

Monisia za testuj najwyżej jak zobaczysz negatywny test to powtórzysz go w odpowiednim czasie kiedy miałby być zrobiony.A jak się uda to będziecie mieli cudowny prezent na 5 rocznicę ślubu:))
Życzę dwóch kreseczek,powodzenia i daj znać jaki wynik testu.Trzymam &&& :)))

reklama
Do góry