reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

reklama
faktycznie sie oplaca :szok:
Normalnie w aptece test kosztuje ok 10-12 zl... a tu wychodzi ze jeden ok 2 zl...
Czy one sa tak samo wiarygodne?

faktycznie sie oplaca :szok:
Normalnie w aptece test kosztuje ok 10-12 zl... a tu wychodzi ze jeden ok 2 zl...
Czy one sa tak samo wiarygodne?

Ja też ostatnio trafiłam na te testy na allegro. Sama się zastanawiałam ile są warte i czy naprawdę są takie dobre jak sie reklamują. Ja coprawda rozglądałam sie jak narazie za owulacyjnymi bo nawet nie wiem, kiedy ją mam ale narazie sie nie zdecydowałm na zakup. Poczekam na opinie :tak:

Ja też ostatnio trafiłam na te testy na allegro. Sama się zastanawiałam ile są warte i czy naprawdę są takie dobre jak sie reklamują. Ja coprawda rozglądałam sie jak narazie za owulacyjnymi bo nawet nie wiem, kiedy ją mam ale narazie sie nie zdecydowałm na zakup. Poczekam na opinie :tak:

Cześć dziewczyny.Jestem nowa na tym forum.Sledzę go już bardzo długo,jednekże do tej pory nie zabierałam głosu.Na początku chciałam Wam wszystkim powiedzieć że jesteście naprawdę kochane,i czasami gdyby nie to forum to naprawdę trudno byłoby przetrwać te wszystkie ciężkie chwile.Ja jestem od kilku dni w strasznym dole.2 miesiące temu lekarz stwierdził u mnie PCO.Dostałam leki,najpierw luteine.pózniej clostilbegyt.Miałam monitorowny cykl zeby sprawdzić czy reaguje na leki.Zareagowałam pięknie.Urosłu mi piękne pęcherzyki.kiedy poszłam po 2 dniach mój gin powiedział ze pęcherzyk pękł.utworzyło sięciałko żółte i jest ogromna szansa że jest dzidzia.Dostałam duphaston.I znowu wielka nadzieja i to holerne czekanie.Byłam prawie pewna że teraz wkońcu się uda.Juto powinnam dstać@.Dzis robiłam test-oczywiscie nic.A taką miałam nadzieje.Będę musiała zacząć wszystko od nowa:zawstydzona/y:

Cześć dziewczyny.Jestem nowa na tym forum.Sledzę go już bardzo długo,jednekże do tej pory nie zabierałam głosu.Na początku chciałam Wam wszystkim powiedzieć że jesteście naprawdę kochane,i czasami gdyby nie to forum to naprawdę trudno byłoby przetrwać te wszystkie ciężkie chwile.Ja jestem od kilku dni w strasznym dole.2 miesiące temu lekarz stwierdził u mnie PCO.Dostałam leki,najpierw luteine.pózniej clostilbegyt.Miałam monitorowny cykl zeby sprawdzić czy reaguje na leki.Zareagowałam pięknie.Urosłu mi piękne pęcherzyki.kiedy poszłam po 2 dniach mój gin powiedział ze pęcherzyk pękł.utworzyło sięciałko żółte i jest ogromna szansa że jest dzidzia.Dostałam duphaston.I znowu wielka nadzieja i to holerne czekanie.Byłam prawie pewna że teraz wkońcu się uda.Juto powinnam dstać@.Dzis robiłam test-oczywiscie nic.A taką miałam nadzieje.Będę musiała zacząć wszystko od nowa:zawstydzona/y:

Muszelko po pierwsze witaj!!
Po drugie...@ nie ma...a jak nasz czytasz to wiesz że jest nadzieja!!!
Testy moga sie mylić!!
Nie smutaj się!! :)

CHodź na główny :)

reklama
Muszelko po pierwsze witaj!!
Po drugie...@ nie ma...a jak nasz czytasz to wiesz że jest nadzieja!!!
Testy moga sie mylić!!
Nie smutaj się!! :)

CHodź na główny :)

Do góry