reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze testowania...

witam kobietki

pyt. jak w temacie- kiedy najwcześniej (ile dni po zapłodnieniu), można zrobić test ciążowy zakupiony w aptece a kiedy badanie krwi na poziom HCG
na pewno macie dośw. w tej dziedzinie. kiedy wynik będzie najbardziej wiarygodny
Pozdrawiam i czekam na Wasze informacje

reklama
witam kobietki

pyt. jak w temacie- kiedy najwcześniej (ile dni po zapłodnieniu), można zrobić test ciążowy zakupiony w aptece a kiedy badanie krwi na poziom HCG
na pewno macie dośw. w tej dziedzinie. kiedy wynik będzie najbardziej wiarygodny
Pozdrawiam i czekam na Wasze informacje

test zrób w terminie miesiaczki .A co do krwi to ja miałam robione w 7 tygodniu ciazy .

co do tych testów to jak robilismy z mężem tydzień po zaplodnieniu to nic niewyszło <a w ciąży juz byłam >a jak zrobiliśmy w terminie miesiączki < jakies dwa tyg< od zapłodnienia > to test wyszedł pozytywnie :)

test zrób w terminie miesiaczki .A co do krwi to ja miałam robione w 7 tygodniu ciazy .

co do tych testów to jak robilismy z mężem tydzień po zaplodnieniu to nic niewyszło <a w ciąży juz byłam >a jak zrobiliśmy w terminie miesiączki < jakies dwa tyg< od zapłodnienia > to test wyszedł pozytywnie :)

Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź
Mnie w labolatorium poiwedzieli ze bad. krwi na poziom HCG mozna zrobić juz 8-10 dni po zapłodnieniu. Dlatego wlaśnie ciekawa jestem czy już wykryje.
A co do testów z apteki , to jedne są bardziej czułe a inne mniej. jedne już od stezenia 10 a inne 25.
Stąd moje pyt. A na pewno każdy organizm jest inny i u każdej z nas będzie to wyglądalo inaczej

Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź
Mnie w labolatorium poiwedzieli ze bad. krwi na poziom HCG mozna zrobić juz 8-10 dni po zapłodnieniu. Dlatego wlaśnie ciekawa jestem czy już wykryje.
A co do testów z apteki , to jedne są bardziej czułe a inne mniej. jedne już od stezenia 10 a inne 25.
Stąd moje pyt. A na pewno każdy organizm jest inny i u każdej z nas będzie to wyglądalo inaczej

Wiadomo ze na rynku testow jest duzo, ale pewnie są i takie "lepsze"
Pewnie zdarzają sie tez buble, testy mało wiarygodne...
Co wybrac?

reklama
Wiadomo ze na rynku testow jest duzo, ale pewnie są i takie "lepsze"
Pewnie zdarzają sie tez buble, testy mało wiarygodne...
Co wybrac?

Do góry