reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

witam kobietki

pyt. jak w temacie- kiedy najwcześniej (ile dni po zapłodnieniu), można zrobić test ciążowy zakupiony w aptece a kiedy badanie krwi na poziom HCG
na pewno macie dośw. w tej dziedzinie. kiedy wynik będzie najbardziej wiarygodny
Pozdrawiam i czekam na Wasze informacje

reklama
witam kobietki

pyt. jak w temacie- kiedy najwcześniej (ile dni po zapłodnieniu), można zrobić test ciążowy zakupiony w aptece a kiedy badanie krwi na poziom HCG
na pewno macie dośw. w tej dziedzinie. kiedy wynik będzie najbardziej wiarygodny
Pozdrawiam i czekam na Wasze informacje

test zrób w terminie miesiaczki .A co do krwi to ja miałam robione w 7 tygodniu ciazy .

co do tych testów to jak robilismy z mężem tydzień po zaplodnieniu to nic niewyszło <a w ciąży juz byłam >a jak zrobiliśmy w terminie miesiączki < jakies dwa tyg< od zapłodnienia > to test wyszedł pozytywnie :)

test zrób w terminie miesiaczki .A co do krwi to ja miałam robione w 7 tygodniu ciazy .

co do tych testów to jak robilismy z mężem tydzień po zaplodnieniu to nic niewyszło <a w ciąży juz byłam >a jak zrobiliśmy w terminie miesiączki < jakies dwa tyg< od zapłodnienia > to test wyszedł pozytywnie :)

Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź
Mnie w labolatorium poiwedzieli ze bad. krwi na poziom HCG mozna zrobić juz 8-10 dni po zapłodnieniu. Dlatego wlaśnie ciekawa jestem czy już wykryje.
A co do testów z apteki , to jedne są bardziej czułe a inne mniej. jedne już od stezenia 10 a inne 25.
Stąd moje pyt. A na pewno każdy organizm jest inny i u każdej z nas będzie to wyglądalo inaczej

Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź
Mnie w labolatorium poiwedzieli ze bad. krwi na poziom HCG mozna zrobić juz 8-10 dni po zapłodnieniu. Dlatego wlaśnie ciekawa jestem czy już wykryje.
A co do testów z apteki , to jedne są bardziej czułe a inne mniej. jedne już od stezenia 10 a inne 25.
Stąd moje pyt. A na pewno każdy organizm jest inny i u każdej z nas będzie to wyglądalo inaczej

Wiadomo ze na rynku testow jest duzo, ale pewnie są i takie "lepsze"
Pewnie zdarzają sie tez buble, testy mało wiarygodne...
Co wybrac?

reklama
Wiadomo ze na rynku testow jest duzo, ale pewnie są i takie "lepsze"
Pewnie zdarzają sie tez buble, testy mało wiarygodne...
Co wybrac?

Do góry