reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze testowania...

reklama
Moje gratulacjie!!!
Ciesze sie bardzo że Ci sie udało agi25
A ja może jeszcze mam szansę bo @ nie przyszła i będę testować za kilka dnia a narazie może październik?
Gratulacje !!!!

Agi25 moje ogromniaste GRATULACJE :) ...coz za piekny widok , takie mocne dwie krechy ... super :) ... buziaki dla Ciebie i malenstwa :-*

No i Sossenko jeszcze nie zatestowalam  ::) jakos nie moge sie zebrac do apteki ;) ... ale do wtorku napewno wszystko sie wyjasni :) Buziaki :-*

Ojjj...MoniQa...ale trzymasz nas w niepewności ;) ::) ;)

Ale jeżeli chodzi o fasolki to my jesteśmy cierpliwe i we wtorek rano czekamy na pozytywny teści od Ciebie :) :) :)

reklama
Monisiu mozliwe bardzo ze dzisiaj zatestuje .... chcialabym wiedziec juz, tymbardziej ze wlasnie dostalam ataku i nie wiem czy moge wziasc tabletki, ktore ptrzepisal mi neurolog .... bo jesli tescik jest pozytywny to raczej musze pocierpiec a tabletki odlozyc na dlugi dlugi czas ;)

Do góry