reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

reklama
a co do tego preparatu- trądzik nie trądzik- ale salfazin ma komplet witamin, no i cynk..pomóc nie pomoże ale nie zaszkodzi- trochę witaminek ;)

a co do tego preparatu- trądzik nie trądzik- ale salfazin ma komplet witamin, no i cynk..pomóc nie pomoże ale nie zaszkodzi- trochę witaminek ;)

Faktycznie piszecie jak dzikie ;D ;D Nie nadążam z czytaniem :o

zebrra - przykro mi :( Ale pomyśl - masz tak krótki cykl, że już niedługo będziesz się z mężusiem tulić i testować i obyś te II krechy zobaczyła za 25 dni :D

Elżbietko, Lana i wszystkie dziewczyny czekające na II krechy - trzymam kciuki - oby to były fasoleczki :D

A Tobie Agutku życzę wpadki kontrolowanej ;D ;D

Faktycznie piszecie jak dzikie ;D ;D Nie nadążam z czytaniem :o

zebrra - przykro mi :( Ale pomyśl - masz tak krótki cykl, że już niedługo będziesz się z mężusiem tulić i testować i obyś te II krechy zobaczyła za 25 dni :D

Elżbietko, Lana i wszystkie dziewczyny czekające na II krechy - trzymam kciuki - oby to były fasoleczki :D

A Tobie Agutku życzę wpadki kontrolowanej ;D ;D

Dzięki malaga masz rację to już niedługo :) na szczęście :) małżon też próbuje mnie pocieszyć mówi, żebym się nie martwiła, że on jeszcze chętnie mnie poprzytula :) będę czekać, ale powiem szczerze, że zaczynam mieć wątpliwości, czy rzeczywiście "trafiam" w moment owulacji... już sama nie wiem...może zacznę z mierzeniem temperatury, hmm? tylko proszę napiszcie mi w paru słowach o jakiś zasadach, kiedy powinno być ile, bo w tym temacie nie jestem zbyt zorientowana...

Dzięki malaga masz rację to już niedługo :) na szczęście :) małżon też próbuje mnie pocieszyć mówi, żebym się nie martwiła, że on jeszcze chętnie mnie poprzytula :) będę czekać, ale powiem szczerze, że zaczynam mieć wątpliwości, czy rzeczywiście "trafiam" w moment owulacji... już sama nie wiem...może zacznę z mierzeniem temperatury, hmm? tylko proszę napiszcie mi w paru słowach o jakiś zasadach, kiedy powinno być ile, bo w tym temacie nie jestem zbyt zorientowana...

nie planuje jutro testowac, jak nie dostane @ to może w wekeend, moje cykle bez wspomagaczy były raczej długie, a teraz jestem wlasnei bez żadnych tabletek  ::) ::) ::)

LANA, u ciebie to musi byc fASOLKA, A RACZEJ MILEJ WIDZIANY GROSZEK ;)

reklama
nie planuje jutro testowac, jak nie dostane @ to może w wekeend, moje cykle bez wspomagaczy były raczej długie, a teraz jestem wlasnei bez żadnych tabletek  ::) ::) ::)

LANA, u ciebie to musi byc fASOLKA, A RACZEJ MILEJ WIDZIANY GROSZEK ;)

Do góry