reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

reklama
oj kochane kobietki, nie nastawiałam sie w tym miesiącu na nic, nawet nie liczyłam dni, specjalnie nie wstawiłam soboe suwaczka zeby sie nie sugerowac, dopiero po połowie cyklu wstawiłam. także nawet nie wiem czy było przytulanko wtedy jak trzeba, no i te wyniki które raczej wskazują na brak jajeczkowania...
no i nie mam żadnych typowych objawow ciązy, piersi juz nie bolą, nie siusiam czesto i wogóle nic mi nie dolega. oprócz bólu głowy, bólu/pieczenia w podbrzuszu no i tych białych upławów w ilościach dzisiaj ogrommnych, mam uczucie jakby @ przyszła ::) ::) ::).
aha, pisały ty kiedys dziweczyny ze pochwa robi sie ciasniejsza... a ja mam uczucie wrecz odwrotne. jak badam szyjke to wydaje mi sie ze mam tam strasznie szeroko ::) ::) ::) mąż co prawda nie narzeka, ale... oto co znalazlam w internecie!!
Zasinienie ścian pochwy i przedsionka, rozpulchnienie pochwy, zwiększenie rozciągliwości i szerokości pochwy, jest to skutek działania progesteronu.

dobra, i tak sie nie nastawiam

oj kochane kobietki, nie nastawiałam sie w tym miesiącu na nic, nawet nie liczyłam dni, specjalnie nie wstawiłam soboe suwaczka zeby sie nie sugerowac, dopiero po połowie cyklu wstawiłam. także nawet nie wiem czy było przytulanko wtedy jak trzeba, no i te wyniki które raczej wskazują na brak jajeczkowania...
no i nie mam żadnych typowych objawow ciązy, piersi juz nie bolą, nie siusiam czesto i wogóle nic mi nie dolega. oprócz bólu głowy, bólu/pieczenia w podbrzuszu no i tych białych upławów w ilościach dzisiaj ogrommnych, mam uczucie jakby @ przyszła ::) ::) ::).
aha, pisały ty kiedys dziweczyny ze pochwa robi sie ciasniejsza... a ja mam uczucie wrecz odwrotne. jak badam szyjke to wydaje mi sie ze mam tam strasznie szeroko ::) ::) ::) mąż co prawda nie narzeka, ale... oto co znalazlam w internecie!!
Zasinienie ścian pochwy i przedsionka, rozpulchnienie pochwy, zwiększenie rozciągliwości i szerokości pochwy, jest to skutek działania progesteronu.

dobra, i tak sie nie nastawiam

reklama
Do góry