reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

reklama
Dziewczyny, wszystko bedzie dobrze! Grunt to pozytywne myslenie!
Jeszcze troszke cierpliwosci i bedzieci nosci okragle brzuszki przed soba. ;D

Dziewczyny, wszystko bedzie dobrze! Grunt to pozytywne myslenie!
Jeszcze troszke cierpliwosci i bedzieci nosci okragle brzuszki przed soba. ;D

Nemezis jak wrócisz od gina to pisz nam szybciutko co i jak

Esiu mam pytanie czy endometrium ma coś wspólnego z progesteronem?
ja ze względu na częściowy brak jednego jajnika myślę że moge mieć kłopoty z progesteronem
tyle że endometrium też jest zawsze u mnie pokaźnych rozmiarów

Elżbietko co u Ciebie? dawno się do nas nie odzywałaś

Axxa nie ma to jak dobry gin zobaczy co i jak i szybciutko zafasolkujesz ;D ;D
mam nadzieje że Rusałka i Nemezis nas pozarażały :laugh: :laugh: :laugh:

Nemezis jak wrócisz od gina to pisz nam szybciutko co i jak

Esiu mam pytanie czy endometrium ma coś wspólnego z progesteronem?
ja ze względu na częściowy brak jednego jajnika myślę że moge mieć kłopoty z progesteronem
tyle że endometrium też jest zawsze u mnie pokaźnych rozmiarów

Elżbietko co u Ciebie? dawno się do nas nie odzywałaś

Axxa nie ma to jak dobry gin zobaczy co i jak i szybciutko zafasolkujesz ;D ;D
mam nadzieje że Rusałka i Nemezis nas pozarażały :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Do góry