reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

reklama
a ja myślałam ,że dziś mnie zaleje ale nie zalało w pracy ciągle biegałam do ibelka zaglądać czy przyszła @ a tu nic a tak mnie bolało jak na @ WOGÓLE NIE JESTEM NERWOWA JAK PRZED @-DZIWNE?ale to może dlatego ,że brałam w tym cyklu luteine?-sama już nie wiem ?-może jutro mnie zalejebo ciągle coś czuje na dole brzuszka tylko teraz troszke słabiej niż dziś rano-oj te hormony ::)tak sobie z nami igrają :mad: ;)

a ja myślałam ,że dziś mnie zaleje ale nie zalało w pracy ciągle biegałam do ibelka zaglądać czy przyszła @ a tu nic a tak mnie bolało jak na @ WOGÓLE NIE JESTEM NERWOWA JAK PRZED @-DZIWNE?ale to może dlatego ,że brałam w tym cyklu luteine?-sama już nie wiem ?-może jutro mnie zalejebo ciągle coś czuje na dole brzuszka tylko teraz troszke słabiej niż dziś rano-oj te hormony ::)tak sobie z nami igrają :mad: ;)

Oj kobitki nareszcie się do Was doczłapałam, ale miałam tydzień :)

Rusałko, Nemezis bardzo się cieszę i ogromnie gratuluję cudowne wiadomości

Cleo, Karusia Witajcie życzę, aby szybko fasolka u Was zagościła.

Duuuużo pracy, mało seksu i chyba z fasolki nici. We wtorek byłam u gina tak jak Wam pisałam z inseminacją zaczekam no i wrzucam na luz wyniki mam super więc z hormonami jest ok - PCO niewielkie stosunek 1,6 ale z tego się nigdy nie wyleczę taki mój urok ;) Wiec od przyszłego miesiąca ruszam do boju :)

Już nie mogłam dzisiaj wytrzymać bez Was no ale była u mnie rodzinka no i przygotowania a potem nasiadówka - kurczę kobitki we czwartek stuknęło mi 31 latek no już najwyższy czas żeby fasoleczka przypomniała sobie o mnie :)

Oj kobitki nareszcie się do Was doczłapałam, ale miałam tydzień :)

Rusałko, Nemezis bardzo się cieszę i ogromnie gratuluję cudowne wiadomości

Cleo, Karusia Witajcie życzę, aby szybko fasolka u Was zagościła.

Duuuużo pracy, mało seksu i chyba z fasolki nici. We wtorek byłam u gina tak jak Wam pisałam z inseminacją zaczekam no i wrzucam na luz wyniki mam super więc z hormonami jest ok - PCO niewielkie stosunek 1,6 ale z tego się nigdy nie wyleczę taki mój urok ;) Wiec od przyszłego miesiąca ruszam do boju :)

Już nie mogłam dzisiaj wytrzymać bez Was no ale była u mnie rodzinka no i przygotowania a potem nasiadówka - kurczę kobitki we czwartek stuknęło mi 31 latek no już najwyższy czas żeby fasoleczka przypomniała sobie o mnie :)

Moniolek najlepsze życzenia - spóźnione ale jeszcze gorące :) A fasolka w końcu sobie przypomni - tylko daj jej szansę i leć poprzytulać się nieco ;)

reklama
Moniolek najlepsze życzenia - spóźnione ale jeszcze gorące :) A fasolka w końcu sobie przypomni - tylko daj jej szansę i leć poprzytulać się nieco ;)

Do góry