reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

reklama
Dziękuję Słonka ale to przedwczesne :( Pisałam o poprzednim testowanku, po którym miałam już 2 wizyty u gina, badanie bHCG, 1 @ i 2 inne teściki ostatnio :( Więc zdecydowanie NIE JESTEM w ciąży :( Z resztą, po tych antybiotykach, to nawet wolałabym teraz nie być - umarłabym ze strachu, czy coś się nie stało :(

Nemezis bardzo, bardzo się cieszę :laugh:

Dziękuję Słonka ale to przedwczesne :( Pisałam o poprzednim testowanku, po którym miałam już 2 wizyty u gina, badanie bHCG, 1 @ i 2 inne teściki ostatnio :( Więc zdecydowanie NIE JESTEM w ciąży :( Z resztą, po tych antybiotykach, to nawet wolałabym teraz nie być - umarłabym ze strachu, czy coś się nie stało :(

Nemezis bardzo, bardzo się cieszę :laugh:

Esiunia to z 1 strony dobrze (antyb.) a zdrugiej szkoda - ale będzie lepiej w przyszłym miesiącu.Trzymam kciuki a jaki antybiotyk bierzesz bo można w ciązy amoksycylinę.

Esiunia to z 1 strony dobrze (antyb.) a zdrugiej szkoda - ale będzie lepiej w przyszłym miesiącu.Trzymam kciuki a jaki antybiotyk bierzesz bo można w ciązy amoksycylinę.

Nemezis jeszcze raz GRATULUJĘ tych nocnych testowań.!!!!Wcale się nie dziwię że nie mogłaś spać pół nocy.Ale super zazdroszczę Ci.u mnie starania trwają- wczoraj pik LH. No więc - może nie rak jak Rusałka chodzi o częstotoliwośc ale do dzieła!!!! hihi ;)

Nemezis jeszcze raz GRATULUJĘ tych nocnych testowań.!!!!Wcale się nie dziwię że nie mogłaś spać pół nocy.Ale super zazdroszczę Ci.u mnie starania trwają- wczoraj pik LH. No więc - może nie rak jak Rusałka chodzi o częstotoliwośc ale do dzieła!!!! hihi ;)

Biorę Zinnat i już skończyłam Bioparox. Na obudwu jest informacja, że ew. zażywanie w ciąży wyłącznie po takiej decyzji lekarza. Dlatego przed każdym robiłam test - gdybym podejrzewała fasolkę, nie wzięłabym.
Ale się zestresowałam... A z tymi testami - zauważyłam, że przynajmniej z 1 firmy (zdjęcie mamusi z bobaskiem na opakowaniu, a w środku jest też pojemniczek na mocz) za każdym razem wychodzi mi taka ledwo, ledwo widoczna lekko różowawa kreseczka. Błąd testu - więcej go nie użyję i tyle.

Ale bardzo cieszę się szczęściem Nemezis :) I czekam na zdjęcie teściku :)

reklama
Biorę Zinnat i już skończyłam Bioparox. Na obudwu jest informacja, że ew. zażywanie w ciąży wyłącznie po takiej decyzji lekarza. Dlatego przed każdym robiłam test - gdybym podejrzewała fasolkę, nie wzięłabym.
Ale się zestresowałam... A z tymi testami - zauważyłam, że przynajmniej z 1 firmy (zdjęcie mamusi z bobaskiem na opakowaniu, a w środku jest też pojemniczek na mocz) za każdym razem wychodzi mi taka ledwo, ledwo widoczna lekko różowawa kreseczka. Błąd testu - więcej go nie użyję i tyle.

Ale bardzo cieszę się szczęściem Nemezis :) I czekam na zdjęcie teściku :)

Do góry