reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

Elzbietko wstrzymam się jeszcze z wklejaniem suwaczka jak do środy nic się nie zmieni
w związku z @ to idę na betę stwierdziłam że do będzie wiarygodniejsze i jeśli
wszystko będzie po mojej myśli to po południu wklejam suwaczek!
dziś jest już czwarty a w sumie piąty dzień po terminie!
ale wciąż boję się cieszyć nie chcę później przeżywać tego wielkiego rozczarowania

reklama
Elzbietko wstrzymam się jeszcze z wklejaniem suwaczka jak do środy nic się nie zmieni
w związku z @ to idę na betę stwierdziłam że do będzie wiarygodniejsze i jeśli
wszystko będzie po mojej myśli to po południu wklejam suwaczek!
dziś jest już czwarty a w sumie piąty dzień po terminie!
ale wciąż boję się cieszyć nie chcę później przeżywać tego wielkiego rozczarowania

alek pisze:
hej dziewczynki :) imprezka była super, tak się bawiliśmy że ściągneliśmy do domku po 5 rano hihi :laugh: a wytańczyłam się za wszystkie czasy ;D oj przydaje się takie odstresowanie, przydaje... ;D
Esia- jak Twoje zdrówko ??? ja kaca nie mam a Ty?? :laugh:
Fajowo - zazdroszczę ;D Kaca nie miałam ale samopoczucie fatalne... Jednak rozłożyło mnie bardziej niż sądziłam i od dziś biorę antybiotyk - i do końca tygodnia w domku. A z @ wciąż bez zmian... I jeszcze coś mnie korzonki zaczynają ciągnąć - żadko mi się zdarza, no ale przecież takiej okazji nie mogły przepuścić ;) Narzekam troszkę ::) ale już nie będę...

Kamilka dziel się szybciutko dobrymi wieściami :)

alek pisze:
hej dziewczynki :) imprezka była super, tak się bawiliśmy że ściągneliśmy do domku po 5 rano hihi :laugh: a wytańczyłam się za wszystkie czasy ;D oj przydaje się takie odstresowanie, przydaje... ;D
Esia- jak Twoje zdrówko ??? ja kaca nie mam a Ty?? :laugh:
Fajowo - zazdroszczę ;D Kaca nie miałam ale samopoczucie fatalne... Jednak rozłożyło mnie bardziej niż sądziłam i od dziś biorę antybiotyk - i do końca tygodnia w domku. A z @ wciąż bez zmian... I jeszcze coś mnie korzonki zaczynają ciągnąć - żadko mi się zdarza, no ale przecież takiej okazji nie mogły przepuścić ;) Narzekam troszkę ::) ale już nie będę...

Kamilka dziel się szybciutko dobrymi wieściami :)

Alek jak twój monitoring??

Ja odebrałam wyniki są superowe nic tylko się starać - jeszcze tylko zrobię 2 fazę.c\zyli jestem zdrowa!!!

Alek jak twój monitoring??

Ja odebrałam wyniki są superowe nic tylko się starać - jeszcze tylko zrobię 2 fazę.c\zyli jestem zdrowa!!!

Esia strasznie mi przykro że rozłożyło Cię to wstrętne chorubsko :mad: nie daj się słonko! zdrówka Ci życzę :)
Anusieńka- to cudnie że wyniki są super!! bardzo się cieszę- nic tylko brać się do roboty..hihi.. ;)
a ja monitoring zaczynam w piątek, no zobaczymy co się ,,wykluje''.. ;) oby się ,,wykluło'' ;D
Ka milka czekamy na piękny suwaczek ;D

reklama
Esia strasznie mi przykro że rozłożyło Cię to wstrętne chorubsko :mad: nie daj się słonko! zdrówka Ci życzę :)
Anusieńka- to cudnie że wyniki są super!! bardzo się cieszę- nic tylko brać się do roboty..hihi.. ;)
a ja monitoring zaczynam w piątek, no zobaczymy co się ,,wykluje''.. ;) oby się ,,wykluło'' ;D
Ka milka czekamy na piękny suwaczek ;D

Do góry