reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

Rusałko ale za to będę mocno trzymać kciuki za Twoje testowanko!
ja musiałam już zatestować bo najgorsze jest to że ja mam astmę chciałam wiedzieć
czy wszystkie te leki mogę brać z spokojnym sumieniem okazuje się że nie więc narazie nie biorę i muszę jakoś
wytrzymać do poniedziałku wieczora bo idę do lekarza wypytać co mogę brać a co nie.
a więc do poniedziałku muszę siedzieć w domu buuuuu

reklama
Rusałko ale za to będę mocno trzymać kciuki za Twoje testowanko!
ja musiałam już zatestować bo najgorsze jest to że ja mam astmę chciałam wiedzieć
czy wszystkie te leki mogę brać z spokojnym sumieniem okazuje się że nie więc narazie nie biorę i muszę jakoś
wytrzymać do poniedziałku wieczora bo idę do lekarza wypytać co mogę brać a co nie.
a więc do poniedziałku muszę siedzieć w domu buuuuu

Hej! Gratuluję nowym mamuśkom :)
teraz będę częściej was odwiedzała, bo jestem na zwolnieniu. Byłam w szpitalu, ale już wszystko gra.
trzymam kciuki za wszystkie starające się kobietki

Hej! Gratuluję nowym mamuśkom :)
teraz będę częściej was odwiedzała, bo jestem na zwolnieniu. Byłam w szpitalu, ale już wszystko gra.
trzymam kciuki za wszystkie starające się kobietki

Izabelko tak sie ciesze ze lepiej!!! pisz nam co i jak bo sie zamartwialysmy co u ciebie!
KA miloko wielgachne gratulacje!!!!
Baska co do progesteronu to nic sie nie martw!poprostu lekarz sprawdzi czy niemasz go za mlo bo jesli tak przepisze luteinke lub duphaston na wszelki wypadek!I tez sie tym niemartw!!!!:)

reklama
Izabelko tak sie ciesze ze lepiej!!! pisz nam co i jak bo sie zamartwialysmy co u ciebie!
KA miloko wielgachne gratulacje!!!!
Baska co do progesteronu to nic sie nie martw!poprostu lekarz sprawdzi czy niemasz go za mlo bo jesli tak przepisze luteinke lub duphaston na wszelki wypadek!I tez sie tym niemartw!!!!:)

Do góry