reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

Baśka cudo teścik :)

Dziewczyny badające - ja Wasze wyniki? Trzymam kciuki za pełną normę.

Alek, co u Ciebie? Ja miałam małą przerwę w bb - stres. I bez zmian, oprócz silnego przeziębienia. Dzisiaj siedzę w domu bo nie dałam rady rano wstać :( Przedwczoraj czułam się tak źle, że musialam coś łyknąć no ale @ nie ma... Więc dla spokoju sumienia zrobiłam test - wynik zgodny z oczekiwaniami. Więc "jadę" na gripexie i już mam dość - który to dziś dzień? 45 czy jakoś tak? Sic...

reklama
Baśka cudo teścik :)

Dziewczyny badające - ja Wasze wyniki? Trzymam kciuki za pełną normę.

Alek, co u Ciebie? Ja miałam małą przerwę w bb - stres. I bez zmian, oprócz silnego przeziębienia. Dzisiaj siedzę w domu bo nie dałam rady rano wstać :( Przedwczoraj czułam się tak źle, że musialam coś łyknąć no ale @ nie ma... Więc dla spokoju sumienia zrobiłam test - wynik zgodny z oczekiwaniami. Więc "jadę" na gripexie i już mam dość - który to dziś dzień? 45 czy jakoś tak? Sic...

No to jestem, badania są w normie a oto szczegóły:

TSH 3 generacja 2.28 (norma 0.27 - 4.20)
FT3 3.68 (norma 2.57 - 4.43)
FT4 1.28 (norma 0.93 - 1.7)
FSH 7.76 (noram faza folikularna 3.5 - 12.5)
LH 4.72 (norma faza folikularna 2.4 - 12.6)
Prolaktyna 13.04 (norma 6.0 - 29.9
Testosteron 60.93 (norma 6 - 82)
DHEA-S 188.3 (norma 98.8 - 340)
Toxopllasam gondii 0.085 index ujemny

Więc jeszcze hormony drugiej fazy cyklu i będę wiedziała wszystko.

Anusieńka - jak u Ciebie. Dziewczyny wracam do pracy pozdrowienia dla testujących :)

No to jestem, badania są w normie a oto szczegóły:

TSH 3 generacja 2.28 (norma 0.27 - 4.20)
FT3 3.68 (norma 2.57 - 4.43)
FT4 1.28 (norma 0.93 - 1.7)
FSH 7.76 (noram faza folikularna 3.5 - 12.5)
LH 4.72 (norma faza folikularna 2.4 - 12.6)
Prolaktyna 13.04 (norma 6.0 - 29.9
Testosteron 60.93 (norma 6 - 82)
DHEA-S 188.3 (norma 98.8 - 340)
Toxopllasam gondii 0.085 index ujemny

Więc jeszcze hormony drugiej fazy cyklu i będę wiedziała wszystko.

Anusieńka - jak u Ciebie. Dziewczyny wracam do pracy pozdrowienia dla testujących :)

Elżbietko faktycznie kiepsko brzmi - ale takie te oczekiwania są... Gdzieś pisałam, że prawdopodobnie (nigdy nie jest "na pewno" ::)) mam bezowulacyjne cykle. Dlatego na nic nie liczyłam... Ale długość obecnego cyklu mnie pokonuje... I jeszcze to przeziębienie...

Elżbietko faktycznie kiepsko brzmi - ale takie te oczekiwania są... Gdzieś pisałam, że prawdopodobnie (nigdy nie jest "na pewno" ::)) mam bezowulacyjne cykle. Dlatego na nic nie liczyłam... Ale długość obecnego cyklu mnie pokonuje... I jeszcze to przeziębienie...

dziewczyny nie wytrzymałam! zrobiłam teścik i co? ;D ;D ;D ;D
tylko ta druga kreseczka bardzo blada ale jest! mojej drugiej połowie
jeszcze nic nie powiem w niedzielę raniutko powtórzę test jak będzie w domku
bo to jest jedyny dzień kiedy rano jesteśmy razem jak znowu wyjdą dwie
kreseczki to wstawię suwaczek boję cieszyć się na wyrost

reklama
dziewczyny nie wytrzymałam! zrobiłam teścik i co? ;D ;D ;D ;D
tylko ta druga kreseczka bardzo blada ale jest! mojej drugiej połowie
jeszcze nic nie powiem w niedzielę raniutko powtórzę test jak będzie w domku
bo to jest jedyny dzień kiedy rano jesteśmy razem jak znowu wyjdą dwie
kreseczki to wstawię suwaczek boję cieszyć się na wyrost

Do góry