reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

magdalenko nie załamuj się ja też się już sporo staram potraciłam się i nie wiem już dokładnie
ile ale chyba od marca to siódmy miesiąc będzie jak mi się tym razem nie udało a w pierwszą ciążę zaszłam
od razu w pierwszym miesiącu starań to że się to źle skończyło to już nie wspominam
ale generalnie to jest tak że im bardziej chcemy tym trudniej więc głowa do góry i pełen luz....

reklama
magdalenko nie załamuj się ja też się już sporo staram potraciłam się i nie wiem już dokładnie
ile ale chyba od marca to siódmy miesiąc będzie jak mi się tym razem nie udało a w pierwszą ciążę zaszłam
od razu w pierwszym miesiącu starań to że się to źle skończyło to już nie wspominam
ale generalnie to jest tak że im bardziej chcemy tym trudniej więc głowa do góry i pełen luz....

magdalenko a byłaś już u gina? czasem to są niegroźne rzeczy ale zawsze
lepiej wszystko skonsultować z lekarzem napewno wszystko będzie dobrze!
ja w tym cyklu plamiłam w jeden dzień jakieś 6 dni po owulacji i mam nadzieję że to były te "plamienia implantacyjne" ;D ;D ale mnie kusi na test aj

magdalenko a byłaś już u gina? czasem to są niegroźne rzeczy ale zawsze
lepiej wszystko skonsultować z lekarzem napewno wszystko będzie dobrze!
ja w tym cyklu plamiłam w jeden dzień jakieś 6 dni po owulacji i mam nadzieję że to były te "plamienia implantacyjne" ;D ;D ale mnie kusi na test aj

Anusieńka. Moniołek jak tam Wasze badania? dajcie znać koniecznie :)
Magdalenko to pewnie przejściowe problemy, będzie dobrze..zobaczysz.. :)
KA milka to może zatestujesz..? ;)

Anusieńka. Moniołek jak tam Wasze badania? dajcie znać koniecznie :)
Magdalenko to pewnie przejściowe problemy, będzie dobrze..zobaczysz.. :)
KA milka to może zatestujesz..? ;)

reklama
Do góry