reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

Anusieńka podziwaim Cie za cierpkiwośc ja bym z samego rana nie wytrzymała i robiła teścik - cokolwiekby pokazał to i tak najpózniej jutro zrobiłabym go. Wierzę ,że zobaczysz te dwie piękne....
hpim23896mp.jpg

reklama
Byłam dziś u lekarza, chciałam zrobić hormony..już na wstępie dowiedziałam się, że bez skierowania nie da rady (a robić chciałam w prywatnej przychodni- a i tam chcieli skierowanie), no więc że nie było mojej gin skierowali mnie do innej, kobitka patrzyła na mnie jak na ufoludka- po co chce robić te hormony ??? że rok już minął od odstawienia tabletek i nie zaszłam w ciąże to wg. niej nic takiego..normalka! spojrzała na mnie, oceniła że ona tu nie widzi potrzeby robienia hormonów, no może ewentualnie prolaktynę w 26 dc., w ogóle czułam się jak idiotka! finalnie ,,wyżebrałam'' skierowanie na monitoring cyklu (przypominam, że to cały czas prywatna służba zdrowia..), tak więc poobserwujemy sobie jajeczko (jak będzie.. ;)) i zobaczymy co dalej...Boże co za lekarze! aha! spytała jeszcze ile mam lat, to mówię że za chwilę 30 kończę, a ona na to: aaa..to na pewno wszystko u pani w porządku, niech się pani dalej stara..no myslałam że spadnę z krzesła- a niby co ja do .... jasnej robię ??? ech....mówię Wam..szkoda gadać... ::)

Byłam dziś u lekarza, chciałam zrobić hormony..już na wstępie dowiedziałam się, że bez skierowania nie da rady (a robić chciałam w prywatnej przychodni- a i tam chcieli skierowanie), no więc że nie było mojej gin skierowali mnie do innej, kobitka patrzyła na mnie jak na ufoludka- po co chce robić te hormony ??? że rok już minął od odstawienia tabletek i nie zaszłam w ciąże to wg. niej nic takiego..normalka! spojrzała na mnie, oceniła że ona tu nie widzi potrzeby robienia hormonów, no może ewentualnie prolaktynę w 26 dc., w ogóle czułam się jak idiotka! finalnie ,,wyżebrałam'' skierowanie na monitoring cyklu (przypominam, że to cały czas prywatna służba zdrowia..), tak więc poobserwujemy sobie jajeczko (jak będzie.. ;)) i zobaczymy co dalej...Boże co za lekarze! aha! spytała jeszcze ile mam lat, to mówię że za chwilę 30 kończę, a ona na to: aaa..to na pewno wszystko u pani w porządku, niech się pani dalej stara..no myslałam że spadnę z krzesła- a niby co ja do .... jasnej robię ??? ech....mówię Wam..szkoda gadać... ::)

reklama
Magdalenko prywatnie.. ;D też myslałam, że będzie bez problemu, a tu ..niespodzianka ;D
jak można z góry zakładać,że wszystko jest ok i że trzeba czekać i próbować..??? nie lepiej zbadać, czy faktycznie jest ok ?? albo ja już jestem przewrażliwiona, albo nie wiem co... :mad:

Do góry