reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

reklama
A ja tak patrzę na mój suwaczek i stwierdzam, że jest głupi.
Owulację miałam jakieś 2-3 dni temu a on pokazuje, że będzie jutro. Ilośc dni cyklu - 30- jak najbardziej się zgadza. Tak mniej więcej długość cyklu mi przypada. Za to znacznie szybciej mam zawsze owulację niż standarodowo powinna być. Ciekawe dlaczego?

A ja tak patrzę na mój suwaczek i stwierdzam, że jest głupi.
Owulację miałam jakieś 2-3 dni temu a on pokazuje, że będzie jutro. Ilośc dni cyklu - 30- jak najbardziej się zgadza. Tak mniej więcej długość cyklu mi przypada. Za to znacznie szybciej mam zawsze owulację niż standarodowo powinna być. Ciekawe dlaczego?

alek pisze:
silunia, iza proponuję wizytę u lekarza..będziecie chociaż wiedziały skąd to spóźnienie.. :(
trzymam kciuki- będzie dobrze :)
Dzięki Alek, też mam nadzieję, ze będzie dobrze
umówiłam się na wizytę do gina,choć szczerze to boję się że coś jest nie tak. A tak chciałam z Wami testować się w październiku, teraz to niewiem nawet co sie ze mną dzieje, jestem totalnie zdezorientowana :-( :-( :-(

alek pisze:
silunia, iza proponuję wizytę u lekarza..będziecie chociaż wiedziały skąd to spóźnienie.. :(
trzymam kciuki- będzie dobrze :)
Dzięki Alek, też mam nadzieję, ze będzie dobrze
umówiłam się na wizytę do gina,choć szczerze to boję się że coś jest nie tak. A tak chciałam z Wami testować się w październiku, teraz to niewiem nawet co sie ze mną dzieje, jestem totalnie zdezorientowana :-( :-( :-(

Dziewczyny dziś 28 dzień- zawsze była@ a nie ma.
Ale narazie nie testuję bo temp. się obniżyła do 36,8 mam lekkie bóle podbrzusza ale żadnych plamień.
Nie wiem czekam jeszcze.
Robiłam test w 23 dniu i był negatywny więc teraz wolę poczekać.
pozdrawiam wszystkie październikowe testowiczki

Dziewczyny dziś 28 dzień- zawsze była@ a nie ma.
Ale narazie nie testuję bo temp. się obniżyła do 36,8 mam lekkie bóle podbrzusza ale żadnych plamień.
Nie wiem czekam jeszcze.
Robiłam test w 23 dniu i był negatywny więc teraz wolę poczekać.
pozdrawiam wszystkie październikowe testowiczki

reklama
Anusieńka podziwaim Cie za cierpkiwośc ja bym z samego rana nie wytrzymała i robiła teścik - cokolwiekby pokazał to i tak najpózniej jutro zrobiłabym go. Wierzę ,że zobaczysz te dwie piękne....
hpim23896mp.jpg

Do góry