reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

reklama
Axxa, nie dziękuje zęby nie zapeszać :) Ale by było... Przyjemnie tak sobie pomarzyć! :laugh: Chociaż ten cykl jest jak najmniej objawowy, nic szczególnego nie można o nim powiedzieć, zadnich tam urojeń. Może tak i lepiej trochę mniej sie nakręcam, ale zawsze ta malutka nadzieja jest.

Axxa, nie dziękuje zęby nie zapeszać :) Ale by było... Przyjemnie tak sobie pomarzyć! :laugh: Chociaż ten cykl jest jak najmniej objawowy, nic szczególnego nie można o nim powiedzieć, zadnich tam urojeń. Może tak i lepiej trochę mniej sie nakręcam, ale zawsze ta malutka nadzieja jest.

Dzieczwynki testowania nie będzie.
@ przyszła dosłownie przed chwileczką.
Jest mi tak bardzo smutno :(
Idę się położyć i wypłakać ten smutek.
Zapisuję się na lipiec, ale jakoś już nie wierzę...

Dzieczwynki testowania nie będzie.
@ przyszła dosłownie przed chwileczką.
Jest mi tak bardzo smutno :(
Idę się położyć i wypłakać ten smutek.
Zapisuję się na lipiec, ale jakoś już nie wierzę...

cześć Lilii nie każy facet dorósł do tego aby być ojcem dlatego uważam że te 9 m- cy jest potrzebne zarówno nam kobietom jak i mężczyzną dojrzeć do bycia rodzicem....A tak swoją drogą to troszkę egoista z tego Twojego faceta...

Mazure jak się czujesz?

Dreams About Baby - nie martw się, wiem że to tak łatwo się mówi ale lipiec to tez fajny m-c na dzidziusia :) A ile jeszcze "przytulania" przed Wami....

A ja nie mam ochoty na przytulanie !!!!

cześć Lilii nie każy facet dorósł do tego aby być ojcem dlatego uważam że te 9 m- cy jest potrzebne zarówno nam kobietom jak i mężczyzną dojrzeć do bycia rodzicem....A tak swoją drogą to troszkę egoista z tego Twojego faceta...

Mazure jak się czujesz?

Dreams About Baby - nie martw się, wiem że to tak łatwo się mówi ale lipiec to tez fajny m-c na dzidziusia :) A ile jeszcze "przytulania" przed Wami....

A ja nie mam ochoty na przytulanie !!!!

no ja sie nie najlepiej czuje a ciaze mialam potwierdzona tylko testem gdzie wyszzly dwie krechy a pozniej przyszla ta wstretna @
na dodatek maz wczoraj powiedzial ze moze powinnismy moze narazie sobie odpuscic zrobic jakos przerwe w staraniach to juz mnie calkiem dobilo.....
kiedys nawet bym nie przyp[uszczala ze tak bardzo bede pragnela dziecka.. :(
i niestety moze ktos potrafi nie myslec wyluzowac ale ja niestety ciagle o tym mysle i nic na to nie poradze.... :(

no ja sie nie najlepiej czuje a ciaze mialam potwierdzona tylko testem gdzie wyszzly dwie krechy a pozniej przyszla ta wstretna @
na dodatek maz wczoraj powiedzial ze moze powinnismy moze narazie sobie odpuscic zrobic jakos przerwe w staraniach to juz mnie calkiem dobilo.....
kiedys nawet bym nie przyp[uszczala ze tak bardzo bede pragnela dziecka.. :(
i niestety moze ktos potrafi nie myslec wyluzowac ale ja niestety ciagle o tym mysle i nic na to nie poradze.... :(

reklama
Dreams głowa do góry. Wypłacz się i prześpij złe myśli, a później głęboki wdech i optymizm wróci.
Patino, ty też przegoń złe myśli. Wszystkie doczekamy się ślicznych różowych bobasków.
Myślę o Was ciepło

Do góry