reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

Moniolek z tego co wiem to hormony 2 fazy cyklu tj. progestron należy badać 3 krotnie bo walnia się pulsacyjnie.No i estrogeny to w 1 fazie cyklu.
Czy jest ustalona prawdopodobna przyczyna niemożności zajścia w ciążę??
A mąż był badany?
Mam koleżankę która 2 razy próbowała inseminacji. Najpierw są jakieś hormony przygotowawcze- duże dawki ale ona ma niedrożne jajowody i torbiel krwotoczną na jajniku i mąż ma słabe plemniki.
No niestety narazie się nie powiodło.
Ale jeśli nie masz stwierdzonej prawdopodobnej przyczyny niepodłoności to może trzeba zasięgnąć porady innego gin-a.

reklama
ELŻBIETKO Mogą być takie plamienia okołomiesiączkowe, które świadczą o endometriozie.
Możesz zrobić z krwi poziom CA-125.
Raczej po stosunku nie..

ELŻBIETKO Mogą być takie plamienia okołomiesiączkowe, które świadczą o endometriozie.
Możesz zrobić z krwi poziom CA-125.
Raczej po stosunku nie..

anusieńka , nie mam endometriozy!!
co do plamień okołomiesiączkowych, to nigdy ich nie miałam!!jak cos to międzymiesiączkowe!! brzuch nie boli, nie wiem co to...
a miala taka wielką nadzieje na fasolke...

anusieńka , nie mam endometriozy!!
co do plamień okołomiesiączkowych, to nigdy ich nie miałam!!jak cos to międzymiesiączkowe!! brzuch nie boli, nie wiem co to...
a miala taka wielką nadzieje na fasolke...

Ja nie mam pojęcia Elżbietko co to moze być..oby @ nie przyszła-tego Ci z całego serca życzę!!

Padnięta dziś strasznie jestem..zaraz idę położyć się spać!!!Dość wczesnie dziś wstałam. Mnóstwo spr miałam do załatwienia...a jak wracałam z Wrocka..to myślałam, całą drogę o tunczyku, czosnku, sałacie lodowej, papryce i grzankach;)Wpadłam,  zrobiłam sobie taka sałatkę..poźniej na deser kisielek..a teraz ruszyc się nie mogę..fuj..Z ogromnym apetytem to jadłam..i chyba przesadziłam ::)..

Poki co dobranoc ::) ::)

Ja nie mam pojęcia Elżbietko co to moze być..oby @ nie przyszła-tego Ci z całego serca życzę!!

Padnięta dziś strasznie jestem..zaraz idę położyć się spać!!!Dość wczesnie dziś wstałam. Mnóstwo spr miałam do załatwienia...a jak wracałam z Wrocka..to myślałam, całą drogę o tunczyku, czosnku, sałacie lodowej, papryce i grzankach;)Wpadłam,  zrobiłam sobie taka sałatkę..poźniej na deser kisielek..a teraz ruszyc się nie mogę..fuj..Z ogromnym apetytem to jadłam..i chyba przesadziłam ::)..

Poki co dobranoc ::) ::)

A może to tylko taka miesiączka rzekoma- a fasolinka już jest???OBY trzymam kciuki.
Tak napisałam o tej edno- bo ona jest podstępna i nie daje objawów- ale skoro gin nic takiego nie stwierdził- a to tylko po krwawieniach okołomiesiączkowych i również śródmiesiączkowych można stwierdzić i niby silnych bólach menstruacyjnych- no i Ca-125.
Ale myslę że ciebie to nie dotyczy

A może to tylko taka miesiączka rzekoma- a fasolinka już jest???OBY trzymam kciuki.
Tak napisałam o tej edno- bo ona jest podstępna i nie daje objawów- ale skoro gin nic takiego nie stwierdził- a to tylko po krwawieniach okołomiesiączkowych i również śródmiesiączkowych można stwierdzić i niby silnych bólach menstruacyjnych- no i Ca-125.
Ale myslę że ciebie to nie dotyczy

reklama
Elżbietka u mnie ostatnio (może to przy duphastonie) najpierw jeden dzień takich plamień... a na drugi raniutko pojawia sie wstrętna @.... ale jeszcze gdzieś czytałam że takie plamienia mogą byc w terminie spodziewanej @.. jeżeli ktoś już zafasolkował...

więc jeszcze nie wszystko stracone...

Do góry