reklama
Lilith - troszkę z innej beczk ma do Ciebie pytanko - znalazłam Twoją wypowiedź odnośnie wózka firmy Implast 4 czy jest on "miękki" i łatwy do prowadzenia...napisz coś o nim czy możesz go polecić?
pozdrawiam
ps, A jak maleństwo....jeszcze masz problemy z apetytem?
pozdrawiam
Lilith - troszkę z innej beczk ma do Ciebie pytanko - znalazłam Twoją wypowiedź odnośnie wózka firmy Implast 4 czy jest on "miękki" i łatwy do prowadzenia...napisz coś o nim czy możesz go polecić?
pozdrawiam
pozdrawiam
tak problemy mam ciagle ale tak musi byc wazne ze z malenstwem jest oki!
A co do wozka to jest super!!!! moj wujek ma 3 kolowca i jest zachwycony! a tak to wypytywalam mamy ktore go maja i tez sa zachwycone!mowia ze wart swej ceny!!no i ma fotelik a na maj to super !
tylko wiesz ja sie zastanawiam nad Mutsy jeszcze
a prowadzi sie swietnie!wrecz sam sie prowadzi!no i ma skretna os!!!
Moniolek no tylko musimy przerobic
A co do wozka to jest super!!!! moj wujek ma 3 kolowca i jest zachwycony! a tak to wypytywalam mamy ktore go maja i tez sa zachwycone!mowia ze wart swej ceny!!no i ma fotelik a na maj to super !
tak problemy mam ciagle ale tak musi byc wazne ze z malenstwem jest oki!
Elżbietka
mother of two sons&angel
a ja dostalam plamienia dzisiaj, a raczej takie brudne, brązowe upławy... co to moze byc?? przed okresem nie mam nigdy czegos takiego??możliwe ze po stosunku??
Elżbietka
mother of two sons&angel
a ja dostalam plamienia dzisiaj, a raczej takie brudne, brązowe upławy... co to moze byc?? przed okresem nie mam nigdy czegos takiego??możliwe ze po stosunku??
reklama
A
anusieńka
Gość
Moniolek z tego co wiem to hormony 2 fazy cyklu tj. progestron należy badać 3 krotnie bo walnia się pulsacyjnie.No i estrogeny to w 1 fazie cyklu.
Czy jest ustalona prawdopodobna przyczyna niemożności zajścia w ciążę??
A mąż był badany?
Mam koleżankę która 2 razy próbowała inseminacji. Najpierw są jakieś hormony przygotowawcze- duże dawki ale ona ma niedrożne jajowody i torbiel krwotoczną na jajniku i mąż ma słabe plemniki.
No niestety narazie się nie powiodło.
Ale jeśli nie masz stwierdzonej prawdopodobnej przyczyny niepodłoności to może trzeba zasięgnąć porady innego gin-a.
Czy jest ustalona prawdopodobna przyczyna niemożności zajścia w ciążę??
A mąż był badany?
Mam koleżankę która 2 razy próbowała inseminacji. Najpierw są jakieś hormony przygotowawcze- duże dawki ale ona ma niedrożne jajowody i torbiel krwotoczną na jajniku i mąż ma słabe plemniki.
No niestety narazie się nie powiodło.
Ale jeśli nie masz stwierdzonej prawdopodobnej przyczyny niepodłoności to może trzeba zasięgnąć porady innego gin-a.
Podziel się: